Jun 30, 2012

preloved lelong dari cik intan a.k.a mycousin.

assalamualaikum.
malam ni aku tak nak start pendahuluan panjang2.
aku nak kasi tahu terus kalian semua disini kita ada 
lelong preloved yang memang murah lagi menarik!
**mood demam weh,bapak mintak simpati orang.
so minah comel,cun melecun lagi cantik yang sedang membaca.
anda mungkin berminat dengan lelongan ini.
masih berkualiti dan masih boleh dipakai.
mari kita menggigit sebentar. ngeee
.
.
.
.
.

yg nih kain getah, selesa pakai.
lebih kurang kain baju POLICE tu.


yang ni pon sama jugak kain sama macam yang di atas.






ketiga-2 diatas adalah cotton. >.<
sangat selesa untuk bersantai.





yang dua ni aku tak tahu kain jenis ape, 
nak tahu banyak yang amat sangat pm intan yerh, :)




ok i'm done,so kalau ada yang berminat pm disini.
@

3 comments:

semutsengal said...

harini punya bw, aku jumpa 3 org bsnesswoman.

hihihih. gudluck !

shida'R said...

wahh bisness baru ke cik gigi ;)

sobri yaacob said...

hai..
wah bisneswomen.. good!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...