Oct 14, 2011

beban konkrit dah pecah sedikit demi sedikit

selamat pagi semua! hee.. bangon subuh jangan tidur yee..
kejap lagi kita buat pecahlaju breakfast pulak tau.

beban konkrit dah pecah sedikit demi sedikit?? kau buat kerja ape gigi ?
kau jaga konkrit dekat site ke kau jadi minah bangla kat site tu? hahaha

merepek merepek dan merepok! tapi sememangnya beban konkrit dah pecah sikit atas kepala gigi ni
sebab ape tau tak u olls??
haaa... lepas gigi keluar saje dari bilik speaking test tu rasa tersangat-sangat larr lega dan lega!
masyaallah.. tuhan jia yang tahu betapa nebes nya gigi sebelum nak masuk test tu.

walaupun ramai kawan2 gigi yang dah ambik ni cakap jangan takut sangat speaking test ni tak ade pape pun.
kena banyak cakap je. hang fokus dekat reading tu ha.

gigi pikir2 balik lepas habis speaking test hari tu, betol jugak ape yang kawan aku tu cakap.
reading ni kita baca dan bulat. kalau salah memang kompom dapat telur ayam terus, kalau yang kena jawap macam soalan struktur or pengiraan bagai ni boleh terima lagi kot ade markah lebih - lebih sikit bole kave kan..

syukur alhamdulillah segala kenebesan gigi boleh dibendung lagi masa buat test tu. haha.
sabar je lar..gigi dapat candidate b, gigi sorang saje girl, 3 candidates lagi boy semua.
depan gigi tu candidates  D, tahap kenebesan dia memang tak boleh di bendung, maybe sebab berdepan dengan gigi. kiki. perasan larh kau
dalam hati berdoa banyak - banyak ni jangan lar kau jangkitkan nebes kau dekat aku laki oi.. hukhukk..
nasib lar tak sempat beliau menjangkitkan nebes beliau masa test pun TAMAT!
 dan terima kasih untuk shida'R dan jugak fana muralysm.! anda- anda dah bagi banyak tips ! luv u dearest..!!


note : toilet cleaner sangat bermakna tau. kalian mampu jadi toilet cleaner?



10 comments:

Yastro said...

Tumpang lega jerrr noo...hehehe

Miss Muralysm said...

Hahahaha..Alhamdulillah..da selesai pon..agak2 boleh tak dapat band 3 and above?? Same2..xsalah kn brkongsi pengalaman..ape2 pon mesti sgt excited sbb sume candidates boy kn?? haha..juz wait for the result ya!

sobri yaacob said...

oh gud luck ye muet :)

De'din said...

ang mampu x jadi toilet cleaner ?
hahaha

kim heeruul said...

toilet cleaner gaji masyuk gak..keh keh keh..

Mr iz said...

he he selesai lah sudah satu perkara... he he he ...nasib baik gigi tak tercampak masa speaking test...kalau tak kes naya woo...he he he eh

THE LEKAT LEKIT STORY said...

nebes2 pun b OK LA TU

zati embong said...

alahai,kak jat yg baca ni rasa lega sekali.hihi

shida'R said...

fuhh!! selesai suda..shida lak yg lega hehee ^_^

kim heeruul said...

gud luck..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...