Sep 29, 2011

11.10.11 speaking test?

haloo...kopi ke milo.. minum milo panas petang-petang ni sambil mengunyah
goreng pisang panas yang ibu gigi goreng. perhhhh... sedappp.. smemang ramai orang datang beli.. ngee. :D
disebabkan speaking test semakin hampir, banyakkanlah makan masakan ibu. haha.
statement baru gigi. kalian ade ke? tak de? nak? ambik larh. tak kesah.
paham ape gigi cakap? tak paham?ok...sangat kisah.. haha



macam mane ni gigi kena speaking test 11.10 ni dah. 7.30 pulak tu. aduii. gigi baru bangun maa.. apa pasal gigi dapat jadual awal sangat.. huwahhhhhhhhh!!!!!padahal belajar tak seberape sangat pun. band apekah yang akan menghantui gigi? band 6? band 5? band 4? band 3? band 2? band 1? haha.
belajar muet pun macam lepas batuk je, kau mimpi nak dapat band 6 ye gigi. ok lar sekurang-kurangnya kau mimpi jugak dapat band 6. pada tak langsung kan. haa..


tolong lar......bagi sikit tips kawan2 yang mana dah ambik.. (muka kesian sebenarnya kalau boleh tolong bagi soalan bocor lagi bagus. haha) :P

14 comments:

zati embong said...

aiyok nk bg tips apa eh?hihi

good luck tau gigi.

shida'R said...

shida blh bntu gigi dlm MUET ;)

haney said...

gudluck gigi. hani baru amek sem lpas. muet speaking test senang je r. awk kene konpiden! insyaAllah dpt band 6 :)

luqman zakaria said...

gud luck k! arep dah amek muet!!heeheh

Mr iz said...

tips nya...gosok gigi selalu he he he he ...moga tabah dan berjaya ye ...he he kita gigit dia...wachaaa....

comel said...

banyak membaca bahasa ibunda (ingeris)
hehehehe

banyak tengok movie english dan cuba paham tanpa lihat subtitle,

than bile muet jangan sesekali syok cakap sorang kalau dalam group dan jangan jadi terlalu pendiam

sekiann


:P

schaze zainn said...

konpiden je gg :D

gigiAriEma said...

zati embong : tengs dear jat! :)

gigiAriEma said...

shida'r : bantuan kamo bermakna shida! tenkiu so much!

gigiAriEma said...

haney : u dpt band bape haney? hehe. msty pndai kan..

gigiAriEma said...

luqman : tenkiu arep!

gigiAriEma said...

mr iz : tiap2 hari dh gsok.. mungkin dh bole buat. hehe :P

gigiAriEma said...

comel : tima kasih along! kak long dh cuba. :)

gigiAriEma said...

schaze zain : yee baik scha! gigi sgt konpiden hri tu. kiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...