Mar 23, 2011

gigi pun dah pandai mengintai.

kredit tuh encik google..


hallo........
sudah lama gigi rasa tak dapat update blog gigi nih ha..
yelar.. sibuk bertapa...haha
bertapa dekat jitra...
pergi jaga pilling.. best! dapat belajar benda baru dlm bidang sendiri nih kan.. :)

ok2..dah..balik pada tajuk ye..
kalians nak tahu tak gigi dah pandai mengintai tau..kikiki
mengintai sape??haaaaaa

tadi tengahari gigi ada dental appointment..
gigi nak pakai braces sebenarnya..hehe..
takut + excited + tah hape2 suma da ni..
tapi lambat lagi.
baru mula..huhu

kebetulan tadi pergi la jumpa doktor gigi..
dia cakap kena tampal..
dari rumah lagi gigi dengan my ibu asyik membelek jia 'gigi' nih 
cari mana la lubang.. tak ada pulak..
aduhh..
dia tampal gigi yang tak berapa lubang sangat..
untuk ape tuh?
gigi tak paham........huhuhuhu

gigi mengintai la kerja tampalan dan sekutu dengannya dekat mata doktor tuh
hahaha.. 
gigi ulang sekali lagi..
RENUNGAN MATA yee...hihih
ada masalah???
renungan mata dari seorang yang sedang bertungkus lumus berkerja..
yang gigi sedang melihat redup dalam ke matanya..wakakaka
memang tak ada makna langsung ok..
seronoknya dapat tengok mata engkau doktor ku yang kacaksssss...hahaha
dapat tengok gigi kita sendiri yang sedang membiarkan doktor tuh tampal..
walaupun agak sakit..
huhuhu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


sokseksokseksoksek...
habis lar sesi tampalan dan segala mak nenek tuh..
doktor cakap..
ok..dah selesai.. lagi 4 batang lagi kena tampal..
gigi nak baring balik lar ni..
huhuhu
nasib baik doktor cakap :
ehhh.. tak-tak bukan sekarang tampalnya..
minggu depan pulak lar.. hehe

gila! gigi pon tak larat dah nak nganga...ngeee 

peace!!! (o_0)/')

32 comments:

KUREKURE COMEL said...

hehehe.....pengorbanan gg untuk mencantikkan ggnye...perhhh...


bila nmpk doc kacak..kesakitan pun tak dirasai....kihkihkih....

zati embong said...

haha,pasni sape2 nk apply jd doc gigi harus kacak dan cantik.haha

jaga piling?mujur x kena jaga load test gigi.hihi

Cik Bidadari said...

heeeeeeeeeeee. boleh senyum lebar2 tak tu...? heeeeeeeeeeeee

prince said...

http://hackerz91.blogspot.com/2011/03/contest-cabutan-bertuah-untuk-semua.html


awk..jom join contest nie...
:0

gigiAriEma said...

mina : hehe..pngorbanan untuk gigi dannnn.....
pssstt2..doktor kck.. haha

gigiAriEma said...

zati : yup2.. jga pilling.. haha..muka agk burn,, :)
loadtest truk ke?cane??

gigiAriEma said...

bidadari : hehehe.. bolehhh...ni ha tgk gigi snyum ni... ngeeeeeeeeeeee

gigiAriEma said...

prince : ok nnti gigi sempat gigi join yea syg.. :)

shida saje said...

hahhaaa..excited sampai xnak balik ngeh!! larikkk.... =P

nur ikhyar dee said...

eh klinik manakah yang ada doktor kacak itu?????

mau pergi juga.....!!!!!

^_^

Cik Yana said...

Banyaknye tampal. Gosok gigi tak cik gigi. Hehehe~

Entry terkini: The Blogshop: Lolita's Closet :)

Mr iz said...

wah cik gigi nampak dr kacak je tak suruh pun nak ditampal juga...he he he... terpukau ke kana pukau tu... he he he... hidup gigi...

nub said...

nama pun gigi kan...hahaha

gigiAriEma said...

shida : haha.. smpai x mau balik lar kan.. nak 4 btg lagi pon bole.. hahaha

bunga said...

hahahaha..cam layak lak bunga jadi doktor gigi...hahaha..(poyo ni)..haha..

gigiAriEma said...

ikhyar : haa.. pergi lar taw.. service dia free jia..cantik pon cantik depa buat..
ikhyar pergi je AIMST unvrsty dkt bedong tuh..pergi fakulti gigi..memang diorang wat untuk org luar jugak.. ngeee

gigiAriEma said...

cik yana : eheheh.. gosok 3 kali la dear.. gigi ni mna da lubang tapi depa tampal jugak..haha

gigiAriEma said...

mr iz : terpukau dan dipukau..ngeee :P

gigiAriEma said...

nub : haha.. yalar kan..nama pun kaki pukoi..werkkkkkkk

gigiAriEma said...

bunga : bunga stdy doktor gigi eya?

Nurul Faezah said...

Gud2.. Gigi jaga gigi! ^^,

gigiAriEma said...

faezah : huhu.. kena jaga lar..tidak lobanggg..hee

aNiS aNiSa said...

eh3..suka ek dy kena tmpal gg hehe

pasni mken cntiklah gg yer =)

entry best : Egokah lelaki??

gigiAriEma said...

anis : hehe.. xde lar cantek mane pon pas nih.. ckup skdr bagi boleh gsok gigi dgn selesa..yippe! :)

Solihin Zubir said...

gigi pon bleh sakit gigi rupanya.. heheh... ;-p

aLieF si Muncung ManiS said...

kalau alief jadi doctor nnti,alief nak rawat gigi la..jgn lupa tgok mata alief k..hehehhe

Cikya said...

gigi,

doc tampal tak nak bagi further possible lubang terbentuk..
bila dah pakai braces makin leceh skit..

hee,
kurus lar awal-awal pakai braces,
makan kena pantang.

good luck! :D

aleen aiden said...

woah,jeles tahu!alin giler teringin nak pakai braces.nak ikot cek gigi bley?hee

gigiAriEma said...

solihin : haha.. mesti lar boleh.. ingat xboleh ka... :P :P

gigiAriEma said...

alief : hhahaha.. jadi doctor gigi xpe lar.. boleh kot.. bagi mata alief jdi mata kucing tau.. :P

gigiAriEma said...

cikya : oo..mcm tuh ke cikya.. baru tau ni.. haha..
xpe kurus skit..skrg pon dah bertambah isi.. ngee :P

gigiAriEma said...

aleen : nak ikut ke?
siyes nih.. hahaha
meh la join.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...