Mar 11, 2011

bila kapel dah mula tak hot

hello geng gigi sekalians.. :)
hari ni hari jumaat,,
hujan lar dekat sungai petani..
gigi nak shear dengan kalian semua tentang
bila kapel dah mula tak hot.?
macam mana tu?

masak :
dulu rajin la masak untuk kekasih dia.. sekarang makan kedai je
sempoi. jimat. haha

dialog belanja : 
asyik saya je yang belanja. bila pulak yang awak nak belanja. :)

gambar perempuan cantik dalam handfone :
awek > awak simpan gambar sape ni? gambar saya tak de. 
pakwe > dah awak tak cantik. buat ape saya nak simpan gambar awak. haha

kacau pakwe :
dulu kacau sikit-sikit tuh.
boy cakap : tak ape lar..awak tak pernah kacaw saya pon. saya tak kisah. :)
sekarang : ishhh.. pergi lar buat kerja lain tuh.. asyik kacau saya je kan awak ni..

awek merajuk
bunga :
pakwe bawak bunga pergi depan rumah.
awex bukak pintu terus cakap : nih datang bagi bunga nak mintak maaf dengan saya la nih kan.
pakwe : eh tak larh saya nak bagi dekat housemate awak bunga nih. haha

pikat orang tua :
pakwe datang rumah bawak buah epal satu kilo.
awex cakap : ni mesti nak ambil hati orang tua saya kan. 
pakwe : eh.. tak larh.. saya beli untuk rumah saya lar.. haha

pakwe suruh bagi tahu kalau dah sampai kem tu message la saya.
ni telefon pun tak agkat. 
awex : oo.. saya terjumpa dengan ex boyfie saya kat kem tuh. tak sempat nak bagi tahu. hahahaha

tengs to encik google
bahagiakan mereka? huhu


apa pun kita kena lar saling memahami dan sabarrrrrrrrr..
bagi yang dah lama kapel macam perangai yang dah kita tahu tentang pasangan kita tu kan.
yang penting si dia sentiasa sayangkan kita..
semoga bahagia untuk kalians semua..
mmuuaaaahhhhahah!!!

31 comments:

zati embong said...

jat tgh2 hepi borak2,sekejap je leh dtg angin ribut.haha.

duk jauh2 memang bnyak halangan dan dugaan.

KUREKURE COMEL said...

dh kawin lg....teramat kenal woooo...
hehehe.....jaga jaga la gg...hari2 kena gigit...kihkihkih....

gigiAriEma said...

jat : hehe.. xpe cpt2 kawen tau mcm mina.. ngee.. yg jauh laen dugaan nya.. yg dkt lain pulak dugaan nya.. huhu

gigiAriEma said...

mina : mendalam maksud lagi teramat kenal tuh.. haha
giigt tiap2 ari..grrrrrrrr... hahaha
* nakal seketika. :P

Solihin Zubir said...

pakwe yg menyakitkan hati.. haha..

haneyzatul.amira.amran said...

moral of the story:
xpayah kapel lame2.
kalu hati da bkenan, jumpe parents trus. hee :)

little cart00n said...

percaya antara satu sama lain, kunci kebahagiaan! :)

nur ikhyar dee said...

gigi!!!

rindu juga nak mengigit sama gigi...hehe

awex: amik buah epal tu baling kat boy... padan...sekilo beb!

sori ye,blog gigi memang takdak shoutbox ka,problem loading page?
huhu sekian lama ku pendam soalan ini...

tomato said...

hahaha ! sabo jela dpt pakwe gitu..hahak :P

Mr iz said...

Alhamdulullah aku bahgia sekaramg...he he he... sabar,tahu batas, ikut lunas, jujur, pengertian... bole g jauh kot...he he he... bak kata awie ...he he he... tiada rahsia antara kita..he he he

gigiAriEma said...

solihin : haha. pakwe ce gitu wt sakit hati je kan..

gigiAriEma said...

haney : hehe.. betoi2.. sgt setuju dgn haney kenan masuk minang terus kan..neegggegege :)

gigiAriEma said...

cartoon : kepercayaan bukan ke kunci pintu? hehe.. gurau je.. :)
sntiasa pgg dgn itu..insyaallah.. :)

gigiAriEma said...

ikhyar : yoyo! rindu sama kamo darla!haha

baling epal biar benjol kpala dia kan..byk songeh sgt.. haha

gigiAriEma said...

tomato : TK kan penyabar.... haha :)
sabor jelar..

gigiAriEma said...

mr iz : wahhh..untung awek kamo u=yee iz.. cpt2 kawen yee :)

Cikgu Tie said...

jangan kata pakwe,dapat suami macam tu pun memang menyakitkan hati.Nasib baik tak dapat suami macam tu.

Adlan said...

owh..keikhlasan dan kesabaran mungkin kunci kebahagiaan...^^

fiq said...

btol3x...
follow my blog

sayangcoco.blogspot.com

thanx

comel said...

wah wah wah
sepupu aku nih sudah majuuuu
blognya ramai banget folower...
dan bersepah dgn gigi

nantikan wajah along kat dalam METRO dan UTUSAN

baru balik konvoi moto fz150i nih

heheheh
pg kedah...insyaallah kalu umi ayah izin kan along datang kedai naik muto

jempot makan megi

IftiMonstaa said...

hahahah! lawok je kalo ade jujur sgt gitu. mmg nk kene penumbuk!

De'din said...

gila lah,, nasihat dri mak budak !
haha

A'IM said...

wah entri ni macam kecewha jer

Miss Dill said...

awal cintan cintun semua bahagia.

dah lame jadi mi segera cap cintan je le.

hihi


Miss Dill^^

bunga said...

perasaan cinta kita kena selalu semarakkan..hahaha..

ayulunera said...

haa...betol2...mase mule-mule je rase indah...ehehehe..tapi skarang pon indah juge...eheee...(mood: gatal merenyam..ehee)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag tak pakar lgsg dalam hal ni. Jadi, no komen. Aci tak? Hahaha ;D

Qaseh dalia adelia said...

ase macam nak pang je pakwe cenggituh haha

Mohamadazhan hjDesa said...

tunggu kahwin hot balik :)

aleen aiden said...

pakwe > dah awak tak cantik. buat ape saya nak simpan gambar awak. haha

kes mcm nih memang nak mintak penampor.hu3

aLieF si Muncung ManiS said...

yang last sekali tu mmg melampau..sampai hati dia cakp dia tengah jumpa ex bf dia dan tak angkat call...sungguh melampau..huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...