Feb 5, 2011

blogwalking tools

assalamulaikum.. camat pagi cemua..!!!hehe..dah gosok gigi ke belum tu?ha..yang belum pergi kalau tak nak gigi pergi gigit korang..haha..**muka ganas nih.:P
gigi taring tetiba keluar..kiki
ok ok stop merapu meraban jap..hee
gigi BW tadi taw tetiba jumpa software untuk blogwalking tools nih dekat jiwakacau..wahhh..
memang yang di cari blogger la kan..mungkin ada yang ramai dah tau.
tapi tak apa yang tak tau lagi meh sini dekat gigi nak kongsi sikit.
kelebihan dia banyak salah satunya  >>>

  • kita tak payah dah bukak tab banyak-banyak ok.
  • gigi dah try buat tadi.memang senang.dia keluar sekali banyak-banyak.
  • jimat masa korang.
  • menaikkan traffic blog korang. :)
  • nak lagi ?hehe..jum g terjah blog jiwakacau. kita kasi kacaw jiwa dia..hehe..**jangan marah yee

17 comments:

nur ikhyar dee said...

gigi..

benda tu boleh buat apa?

nub said...

canggih na.. haha

f_aRa_aINa989 said...

gigi dalam proses lawakan blog ea??

keep it up girl..

:)

gigiAriEma said...

ikhyar : boleh wat dgn cepat..try2.. :)

nub : canggih beb!!haha

faina : bole diktakan la..hehe..ok darl.. :D

KUREKURE COMEL said...

amboiii...kalo xgosok gg kena ggit je...tak takut pun...hehehe

zati embong said...

wah layout gigi da lain O.o comel!

gigiAriEma said...

kurekure comel : haha.buat2 la takot skit yunk.. :p

zati : tengs sayam.. :)
layout jat shemart agi..

bunga said...

lawa..

gigiAriEma said...

apa yang lawa tuh..bunga ke?memang lawa.. :)

aliefcmoi said...

canggih nye....hebat..haahah

De'din said...

ceh !
igtkan nak tag
aku sbb bgi tips kat ang pgi tdi

gigiAriEma said...

aliefcmoi : hhaha.dunia sekarang..

de'din : ait lupa lak sifu..haha..ag bg tips bw sllu an?yg nih bw tools...hhehe..jgn mara nah nnty kena jual.. :P

YanaMIB said...

Oh Boleh di coba nih...thanks dear (^^,)

Aisyah Syafiqah said...

bgus entry ni
tengs 4 da information.
:)
cantik bkgrnd.
:))

De'din said...

ala lebih krang lah,,
bw sendiri lebih bagus,,
tpi penat lah sikit

Imran nyambek said...

perrgh.barang baik

Ujang9897 said...

cm layan jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...