Feb 7, 2011

M.U dah semakin tak menyengat??



hello...kopi ka milo weyh?hihi..
tak dak kopi milo hari ini..kita ada m.u!!!grrrrrrrrr....hahahaha..
dude and babe! apa pasal gigi cakap m.u dah tak menyegat lagi?haha..pasal kalah dengan wolves ke?
memang tak disangka. m.u kalah dengan wolves dan dalam 29 perlawanan m.u tak kalah-kalah akhirnya kecundang jugak..hihi.. ** buat penyokong m.u tutup mata jangan marah
gigi cuma nak membuat isu sikit je kat sini tau. hihi. gigi bukan tau sangat pasal history EPL and pasal history team2 yang lawan tapi takat minat tu ade lar. so,gigi mintak maaf awal-awal kalau ade yang salah silap bicara yea....hehehehe 
****mintak awal2 nih.macam tau2 je akan ade yang hentam gigi pas ni.tapi mintak-mintak tak ade la.fuhhhh~~~


m.u kalah dengan wolves semalam mencairkan @ dalam erti kata lain memecah rekod 29 perlawanan tanpa kalah sejak april tahun lepas kot gigi rase..tak silap gigi lar..
tapi m.u memang nasib baik lar weyh sebab tak kena hambat dengan arsenal semalam gara-gara arsenal seri dengan newcastle 4-4 walaopun mula2 arsenal yang gol dulu semua.hee
kita bebalik pada m.u , diorang cakap dalam paper faktor kekalahan sebab padang tak cun.ok2..gigi boleh terima alasan tuh..haha [muka tak boleh terima senanya.hihi]

bagi penyokong m.u >> korang rase m.u boleh menyengat lagi tak musim nih?

kalau dulu arsenal tak pernah kalah satu musim. tapi arsenal tetap cool...haha...
pengakuan berani mati gigi penyokong arsenal..



KENAPA PENYOKONG ARSENAL PATUT BERBANGGA??


sebabnye................................
jengjengjeng!!!! >>>>>
Arsenal masuk liga perdana england pada musim 1919-20 dan sejak tu lar arsenal tak pernah disingkirkan dari liga perdana (arsenal adalah satu-satunye kelab yang tak pernah disingkir, dan sekarang kita dah 91 tahun berada di liga perdana, MU baru masuk 37 tahun) . dan gigi cukup bangga dengan fakta ni.(gigi susu mesti lagi bangga!haha.
kite ada stadium baru yang cun habis arhh, dan sambil menyiapkan stadium ni, kita masih mampu kekalkan tempat ke UCL (memang tak ade kelab lain yang boleh buat macam ni) dan sekarang, dengan emirates stadium, kita dapat meningkatkan pendapatan.wuuyeahhh!!! 


p/s :: penyokong M.U chill yea..senyum sokmo (0_o)/)

6 comments:

KUREKURE COMEL said...

cuke spain je....ehhh...kelab ape ntah nme nye...hehehe

gigiAriEma said...

haha.spain?gigi sokong argentina..kiki..

Ryoma Ekhizen said...

Kurekure comel... real madrid erk... sbb ade chistiano ronaldo kan...
hehehe

gigiAriema... macam peminat arsenal jer...
As fan manutd, still ase bangga jgak dgn percapaian 29 tnpa kalah tu..
lagi satu, untuk pengetahuan anda...
walaupon arsenal tidak pernah tersngkir dr epl... tapi percapaian arsenal x setanding dgn manutd...

sejak 2003, arsenal tak dapat apa2 cup dah...

gigiAriEma said...

arsenal xdpt cup lagi sebab m.u dok menderem @ jampi xbagi arsenl menag..kiki... :P

KiRaNA said...

go arsenal go!!!!!!
hahhaa..moga mu kecundang lagi!!

gigiAriEma said...

hahahahahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...