Feb 2, 2011

dapat ang pau

ni hau ma???
hihihi..
halo-halo kopi ka milo??? :P
korang dapat ang pau tak lagi?
tau tak gigi pernah kan story kat korang pasal buah limau ?
sebab nak raya cina la kan.hihi
sok nih raya tau..pakat-pakat kalut buat ketupat ape?hehe
silap2..
tak ada ketupat nah raya cina ni cuma kuih bulan..
gigi suka sangat tau sebab tangan nih rasa gatal-gatal je.hiihiiihi.
*orang tua-tua cakap gatal  tangan nak dapat duit.korang pernah tak?hehe
semalam gigi dengan kawan seperjuangan gigi dekat tempat practikal nih
makan besar.
dekat dewan besar.
bos besar.
memang besar tau.diorang siap buat cabutan bertuah lagi untuk semua staff-staff diorang.
gigi xdapat lar masuk cabutan bertuah tu sebab gigi kan cuma student practikal sahaja.hehe
gigi dapat makan and dapat 
ANG PAU pon dah kira OK larh!!haha
dalam dia isi..
mak ai....!!!
memang tahun baru cina tahun ni nombor bertuah dia nombor 6 kot kan?
tak pon 60?
gigi tengok muka kawan-kawan gigi yang dah bukak ang pau nih kemain excited gila dah ni.haha
gigi pun mengambil cubaan berani mati lar..
**yeke??hehe
nak try bukak ang pau tuh tengok walaupun dah tau jumlah dia mestii lar sama je semua kan.
gigi nak jugak tengok weyh..nak amek kepastian betul ke ni...
ade2..RM turtttttttttt...hehe..
happy gila gigi nih..renyeh sampai ke telinga lar kalau korang nampak..hehe..
***cakap nampak jugak.tidak gigit kang.!hehe
mungkin lar bagi korang sikit je tapi ok lar kan?
orang nak bagi..bukan senang orang yang kita tak seberape nak kenal nak bagi banyak tuh..
kalau time raya aidilfitri pun sedara-sedara je yang akan bagi banyak dekat kita kan?
orang cina memang tak kedekut ke?haha** setengah je kot?
kalau boleh nak ajak semua readers gigi tau pergi sana.ikikikikiki.
gigi bagi dalam mimpi korang tau.
tunggu yea malam nih.
gigi shear untuk semua..
mmuuaaahhhh!! (0_o)/')

duit belakang tuh berapa?ce korang teka....hehe
RM 1 or RM 50? :P

jadi dengan berbaik hatinya gigi tagkan untuk semua followers gigi..
tata.. <3

17 comments:

tomatokering :) said...

rm50 lah ! nakk ! share la ek ? gigi comel lah (bodek) wink2 *__* hihi

gigiAriEma said...

haha.bole2..tunggu la mlm nih tau dalam mimpi TK..kompom gigi bg.. :P

nur ikhyar dee said...

nak ang pau jugak!!!!
hehehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wargh~ Dapat duit BESAR! Nak jugep :P

nub said...

x nak pon. hahaha ayat setentang

KUREKURE COMEL said...

blanje ckittt..roti sekeping jd la..
hehehe...gurau je gg...

ayulunera said...

banyak nye angpau.....50-50 jom...sambil kenyit-kenyit mate...ehehhe

aliefcmoi said...

gigi..sampai dpt rm50 ke angpow tu??jom,,belanja alief KFC...haha..kidding..gigialief dah follow gigi..alief jadi follower ke 77..dtg follow alief juga taw..alief tunggu...huhhu..ingat..follow alief taw...

aqish basir said...

gong xi fa caoiiiiiiii'
haha
dpt angpau oh yeah!!!!!!!!!!!!
kongsi lah dgn qis hehe

gigiAriEma said...

ikhyar :: gigi dah bg la mlm tuh dlm mmpi..xdpt ke?hehe

gigiAriEma said...

puan besar shag yahya :: tggu mlm nih taw.. :P

gigiAriEma said...

nub :: haha..xnak xpe..gigi tak bagi. wewerkk..ayat setentang.. :P

gigiAriEma said...

kure2 comel : hehe.roti sekeping untuk wak keteri eyh..bole2..!! :)

gigiAriEma said...

ayulunera : hehe.jum2..mlm nih jumpa gigi taw dlm mmpi.. :P
tgk gigi yg kenyit2 mta tuh..hihihi

gigiAriEma said...

aliefcmoi : tengs sudi mengikut..no bertuah tuh 77..hihi.. :)

gigiAriEma said...

aqish : hehe.gigi kasi mlm ni tau dlm mmpi..tggu taw.. :) :P

haneyzatul.amira.amran said...

seronoknyee!
nk jugakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...