Jan 23, 2011

what's your colour contest?

hai tawan-tawan!!!ite ade coklat......hehe** nada nabil raja lawak**
weyh-weyh!!! Korang punya kaler peberet ape ? cepat angkat hidung kasi tau gigi.ngeee…
kite semua mesti ade kaler peberet kan2? Gigi suke colourrrrrrrrr…..ape erk?jengjengjeng!! :P
meh-meh dekat=dekat sikit gigi nak ajak kalians-kalians join contest ni. >>



ha closing date dia punyer contest nih pon lambat lagi tau.yang anjurkan contest nih dua orang tau diorang shear kot gigi rasa.sebab kalau nak join kena follow dua rakan sekawan ni.dua-dua comel.!ntah-ntah kembar comel ape dua orang kawan nih.ngeeeee (0_o)/)
ok nak tau syarat-syarat contest ialah :::::>>>>>

  • mesti ada blog tau!
  • follow blog amy and mira untuk korang update progress to this contest 
  • buat entry ringkas dengan tajuk what's your colour contest.
  • letak banner yang colourful tu dekat sidebar.
  • hantar satu gambar paling menarik that related to/with your favourite colour
  • dah siap.submit kat entry amy tuh.
  • dan tag ke 3 follower kalians yea.jangan lupa. 
Ha.senangkan syarat contest ni?jom la ramai-ramai kite memeriahkan lagi contest ni..kita kasi gegar!!yihaa~~~!!!haha (0_o)/)
hadiahnya sangat menarik tau tak..sebab ape gigi cakap menarik sebab...... tuan contest cakap ikut warne pemenang!!hehe..suke2..lagi suke tau.. :P
dengan itu gigi pertaruhkan gambar yang gigi memang dengan kaler peberet gigi larh kan.hihi >>>>>>>>>>>
'
'
'
'
'
'
'
'
'
hijau, hijau dan hijau!
gigi suke sanat2 kaler ijau. cantik.!cool.!
n
hijau itu indah di mata gigiARiema!
mmuuaahahahah!!
untuk tuan contest dan kalian!hehe
gigi tag kan kepade >>



p/s :: jum nak pergi kerja dah.hehe.tata.~~~



12 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Best of luck, sayam! :D

gigiAriEma said...

hehe..tengs dear!! 0_o

kay yea said...

gd luck..waa..ku ske ijau gak~~

gigiAriEma said...

haha..same larh kito.. :P

eja said...

gud luck babe, eja pon sukaaaaaaaaa warna hijau...;')

KUREKURE COMEL said...

comel tuan blog...moge berjaye...hehehe

Nurul Faezah said...

Gudluck! Saya suka kuning.. Tp kuning ngan ijau kira sepupu kn? hik3

gigiAriEma said...

eja : eieeeeeeeee....sama2!!huhu..cantek kan eja.. :)

gigiAriEma said...

kurekure comel :: hehe..tengs dear,,nanak arnab comel..ngeee :P

gigiAriEma said...

nurul faezah : tenkayu sayangss! :)
hijau kuning ala-ala tema kedah gitu..hihihihi

✿ milly molly ✿ said...

hi gigi,. *boleh ke pggil camni*

act, we already add u as contestant..gmbr cute kmu da di save pun.. :)

but,myb ms nak drop komen kt kamu hari tu, line probs. Very sorry ya..

Neway, thanx for joining us, and sorry again ^^

gigiAriEma said...

hihi..bole.. :)

lar yeke..xpe2..tak gigi egat kot x dtg cek lgi..sbb tgh tggu tuan contest dtg semak je.hehe..mekasheh.. 0_o/)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...