Jan 22, 2011

hitler tuh jahat ke?



perang!perang!perang!
wah3...entry gigi kali nih pasal perang ke?ehh...sejarah ke?
tak-tak!bukan..gigi borin sikit lor kalau sejarah ni. boleh mengantuk tau kalau time belajar sejarah nih.ngeee...
tak ok! ini gigi maw cerita tentang hitler.kenapa lar pulak tetiba gigi nak buat cerita pasal hitler nih?haha.pelik-pelik. tadi petang time gigi tengah kushuk nonton channel HISTORY ni keluar iklan pasal hitler ape ntah tajuk dia.terus my abah nak tercerita pasal dia. gig macam nak kongsi lar kat sini sikit. Korang kenal tak Hitler


kacak tak?hehe :p

kalau korang dengar je nama mamat hitler ni mesti korang ingat hitler ni tyrant?, diktator?, gila perang? fuhrer?macam-macam lagi lar kan. semua tentang jahat dia je kan. dia ni sebenarnya baik tau kalian. my abah cakap dia menghormati agama islam. dia jugak dulu pernah berbual dengan mufti baitul maqdis!hoho. tak percaye??
ni ha buktinye. >>> 


sumber dari petikanbuku.blogspot.com

u.s.a memang suka buat cerita yang dia nih sangat jahat. tentera hitler nih dulu banyak and ramai orang islam tau. Then bile nak start perang jia mesti geng-geng islam nih buat solat hajat dulu , berdoa dulu . hitler hormat bagi buat semua tuh tau. kalau u.s.a? ade diorang nak bagi? mau ke tak nye kena tembak dulu.haha. diorang yang jahat kan. huh! tak suke!tak suke!tak suke! Dalam banyak catatan sejarah, tak ade yang positif bagi
menggambarkan pemimpin Jerman semasa Perang Dunia Kedua ini. Bukan je negatif tapi nama dia dicaci sampai hari ini gara-gara tragedi holocaust. Jutaan orang Yahudi mati kononnya angkara perintah dia larh..
korang tertanya-tanya tak yang dia dok sokong islam nih.dia agama islam gak ke sebenarnye?hhihi.
tak lar..dia still beragama kristian. Dan cara dia mati dikatakan dia bunuh diri nye sendiri.haha. betul ke?
tak kot.tak kan larh kan.orang sepintar hitler nak bunuh diri kan. 
motif asal gigi nak kasi tau kat gigi-gigi cantek sekalian yang hitler TAK JAHAT! peace no war~~~hehe..gigi baru tawu weyh, kalau korang nak tawu lebih banyak lagi korang cari kat cini yea petikanbuku. Nih lar yang gigi dapat kongsi. sesungguhnya gigi sangat larh buta tentang sejarah dunia.haha. bagi yang dah tawu tutup telinga.tutup mata. yang tak tawu lagi ni gigi dah bagi tau.ngeeee..... 0_o
'
'
'
'
'
'
'
'
tarrrraaa!!!!!

ni lar hitler masa kecik-kecik.comel tak? (n_n)/)



9 comments:

KUREKURE COMEL said...

comel.....hehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah.. rajin search gambar hilter

De'din said...

dia comel macam ang lah tyme kecik2 !
haha

ayulunera said...

haritu abang ayu pon ade cite pasal hitler ni...kesian die kan..padahal die tolong org islam kot..biasala..propaganda barat memang camtu....sebenarnye diorg sendiri tak betol...

gigiAriEma said...

kurekure comel : mekaceh2.. :) :D

gigiAriEma said...

lekat lekit : hehe.rajin sekali sekala ja bila nak wat entry pasal hitler nih.ngeee

gigiAriEma said...

de'din : haha.aku comey g kot dulu.*dulu2 je lar. :P
hehehee

gigiAriEma said...

ha..betol3!! org barat memang byk mcm tuh kan skrg.
kat mlysia pon ade.hukhuk

De'din said...

ang comei dulu ja !
la ni dah kerepot !
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...