Jan 20, 2011

senyuman terlebar.


Selamat pagi cikgu!! [dengar bunyi seret kursi pakat-pakat nak duduk]

*nada ala-ala student yang rajin nak belajar.ngeee
hhaha.nih kalau situasi dalam kelas la kan. rindu pulak dekat sekolah dulu.
tapi entry gigi kali nih bukan tentang sekolah dulu-dulu tau.hihi. nih dari kelmarin sampai pagi nih aku punya senyum terlebih lebar pulak gara-gara dua blogger comel ni. 


Sebab ape tawu tak?hee.. si eyka dan domonya buat satu entry ni sebab dah dapat gigi special dari aku.mereka gumbira! Saya lagi bertambah happy larh sebab dapat bagi diorang happy.ngeeee…blog eyka nih cute tau.siap ade anime domo gerak-gerak gitu.suke aku tengok.itu pasai aku bagi gigi aku dekat dia.hihi.kesian pulak nanti domo eyka dah tanak senyum.hihi.  0_o terimas yurh dear! And waalaikumusalam..hihi..jawab salam yang di kirim. :P
Yang si gadis pulak dia buat entry tentang gigiAku dan gigiGadis.wahhhhh!!! sangat teruja bila aku digandingkan dengan si gadis.dia nih spupu aku tawu tak. Blog dia memang gadis yang comel macam dia.*bukan nak ambil hati sepupu sendiri pun,tapi dah memang dia comel tidak mr.A tak terpikat lor.hahahaha  Pagi-pagi aku sampai jia site aku tetiba telefon tangan aku bunyi [lagu who’s that chick] tanda ada pesanan ringkas masuk.*ayat tak tahan.haha.  Tengok jia skrin keluar nama intan_kazen aku.haha.aku bukak la mesej dia.
Gadis :: kaklong on9 blog tak lagi?
Aku :: pagi tadi jia tengok jap.awat?
Gadis :: pegi la bukak sekarang.ihihi.
Aku :: ada apa la yang suspens sangat nih.kak.long da kat site nih nanti  petang kak.long balik kerja kak.long bukak lar.ok?
Gadis :: ha.ok2.tak dak apa yang suspender pun.tapi bukak entry kak intan nanti taw.haha.
Tamat di situ kami mesej.balik jia kerja aku bukak entry dia.rupa-rupanya dia mengadingkan aku dan dia dalam entry tu.haha.toce2!!loike sanad2.. 0_o
Di sebabkan itu larh senyum aku  >>>>  

senyuman untuk semua readers gigiAku jugak!!
mmuuaahhhahaha!! luv u olls <3 !

11 comments:

Ujang9897 said...

hihi..comel gmbo last

BilaGadisBercerita said...

agaga..........terharunya + blushing
hehe.... tentiu2!

gigiAriEma said...

ujang9897 : hhehe.senyuman untuk semua, 0_o

intan :: ur most wlcome darl!! blushing kit je taw. :P

ayulunera said...

kreatip la gmbar last tu....

BilaGadisBercerita said...

but her smile ada kuar lidah.. hihi
menandakan smile yg tersangatlah ikhlas :p

gigiAriEma said...

ayulunera : hehe.kena kreatif kit kdg2 tuh.dah mls nak search kat google.kiki :)

bilagadisbercerita : hehe..memang ikhlas pon la.ce try wat tgk..hehe

aqish basir said...

serius...comel gila awak!!!!!!!

gigiAriEma said...

aqish : hanya senyuman di ats kertas tuh yg cumel.kebenaran tak kot.huhu :p

Eyka said...

comeyyy~ hehe:) >.<v

gigiAriEma said...

eyka : tengs sayangss :)

Ace Maxs Daun Sirsak said...

izin sika informasinya gan dn salam kenal aja !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...