Jan 25, 2011

friends facebook vs follower blogger

friends facebook vs follower blogger??
mana korang rasa lebih berharga? :P


friends facebook : sesetengah tu yang add lepas dah accept terus diam macam tu je.
ape motif sebenar add tuh sampai sekarang gigi tak dapat kesan lagi.


follower blogger : follow je then macam-macam kita dapat. (0_o)/)
kalau gigi bagi tawu kang banyak sangat.hihi. bosan pulak nak bace.
korang pon blogger kan.mesti tawu kan. :)
macam mane pendapat korang?

p/s :: meh kite share pendapat meh 


5 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

just memeriahkan dunia online.. kekekeke

KUREKURE COMEL said...

kdg2 link xde.....tu yg susah nk follow balik...



mina FOLLOW kn....hehehe

gigiAriEma said...

lekat lekit : hehe.meriah sgt2 dah sekarang nih kan. :)


kurekurecomel: tuh la.kena wat attention kit kat blogger yang xde link tuh an.pyh nak follow. :)
mina follow gigi.ngee :)

zati embong said...

pd jat dua2 brharga O.o
coz fb jat just utk org2 yg d kenali
n blog plak dpt kawan2 baru yg bleh share everything.

gigiAriEma said...

huhu.xpe la kalau yang dikenali tuh. yg men add then x tegur kite lgsg..grr... geram2..
blog memang boleh shre mcm2 dear.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...