Jan 6, 2011

Contest Into The Mirror

contest lagi!contest lagi!
haha..aku punya suka la nak join bape banyak pon.kan aku nak memotivasikan diri aku dalam contest2 kat blog nih.haha.aku ajak korang gak nih dalam masa yang sama. haha, 
jom2!! lets get their contest awesome! :)


ok contest nih senang jia laki pompuan bleh join contest nih.
nak tahu selajutnya ce korang tgk kat contest into tha mirror.
tuan blog nih dah mention dah segala syarat - syarat dia punya contest taw.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


jalan - jalan dekat village mall.
masuk f.o.s kami memang dah letih gila.!korang penah x letih gilaa?hihi.
paham x maksud aku letih gilaaaa...hahaha...
benda yang boleh menghilang kan letih kami iaitu mensnap kan diri kami di depan cermin ajaib.
banyak kan cermin ajaib sekarang nih kat tempat-tempat shoping.
kalau korang nak tahu ajaib ke tak cermin tu.ce korang cakap macam nih depan cermin2 tuh.
>> cermin ajaib tunjuk la disini siapakah yang paling cute miut diut pit.hahaha
*sebelum tu usha line korang dulu tengok ade orang ke x. :)
selamat mencuba! (:

Boom!!!
mesti la depan cermin tu kita jugak yang terteranya.kan3?hehe
tuh la cermin ajaib yang tak ade tipu-tipu taw. 

tambah-tambah pulak kalau dekat kedai-kedai baju tuh.mak ai.kalau girl macam aku nih memang
 tak boleh duduk diam.
mesti je perasaan membuak2 nak snap diri kita dan kita2 ni kan3?hehe
tapi ade jugak sesetengah tempat tuh yang tak bagi custemor diorang snap dekat dalam 
kedai diorang macam tu taw.
kalau korang la kan.tengah ready nak snap dengan teman-teman kita tetiba datang sorang pekerja tu.
::: no camera! 
ouchhh!!!terkejut beruk la dear..kan3??hurmm..
mungkin disebabkan perihal macam ni la
kadang-kadang tuh dalam fitting room pon boleh jadi taw setengah tu aku tengok la.[aku pon sama je] :p
tapi tak pe tu semua kretiviti masing-masing and hobi masing-masing an?
asal kan kita dan kita2 ni mendapat kepuasan dengan hobi kita an? 
love u larh mirror!!mmuuaaahahah! o_0

disini saya nak mentagkan :: 



10 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

GUD LUCK

saiaAriEma said...

tengs dear :)

sumimie said...

gud luck to u too saiaAriEma

De'din said...

hat nih x mo tag pula ?
haha

saiaAriEma said...

sumimie :: tenkiu sumimie.. :)
de'din :: tamaw arh.hang gegeh.haha

hifazphat said...

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

De'din said...

nak kena ni !
hifaz : cik mieqa mieya x ajak saya join !

saiaAriEma said...

hifaz :: terimas tuan tanah. :)

de'din :: haha.mna aku taw hang nak join.. :P

KiRaNA said...

YUNK...CENA NJI...CEQ TAK BAPA PAHAM..TAPI CEQ NAK JOIN DEH..HEHE

saiaAriEma said...

klik jia kat link tu dear.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...