Jan 8, 2011

first time

hallo2..    
:: kali pertama :: 
ada yang menarik.sangat sukar untuk kita lupakan peristiwa itu
tapi ada yang tidak menarik.contohnya macam perkara yang buruk berlaku dalam hidup kita,fisrt time la benda tu berlaku.korang nak ingat tak?mesti la tak kan??tapi iya akan terlintas juga untuk bagi kita ingat katnya.haha.ayat putar belit jia.


fisrt time yang menarik?? 
yurh ini yang aku nak ceritakan. korang mesti tak dapat lupakan perkara2 yang berlaku buat kali pertama keatas diri kita kan?
pernah tak korang rasa macam tanak jia lupakan moment tuh?penah tak weyh?
kalau boleh tu nak ingat jia la.
contoh :: first time makan cicak.korang mesti nak teringat-ingat kan?haha.macam ala-ala cinta lisa dan farid kamil gitu.best kan?hihi.
kalau boleh la kan first time tu kita nak sangat iya jadi lagi.tp aku rasa benda yang fisrt time nih kalau dah berulang ulang macam x seberapa menarik dan cool jia.


just remember our moment today.ILYSM.


p/s :: sorry la entry kali nih pendek.tak larat sangat.

8 comments:

aqish basir said...

1st time makAN CICAK??????????

ayulunera said...

same la..kalo 1st tyme memang sampai ke tue pon akan ingat..ehehe

saiaAriEma said...

aqish :: hehe..tak bukan miera.lisa2..hehe

ayulunera :: best kan dear? suke ngat2.. ngeeee :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

makan cicak???

saiaAriEma said...

hee..x la dear..
tu cuma story pasal L.B.S. :)

De'din said...

weyh, sedap ka makan cicak ?
aku ingt krishna ja yg makan !
haha

baincardin said...

bro Edoras baru saja join dunia blogging. Jom support and welcome him to the world of blogging! yay! ^_^

saiaAriEma said...

de'din :: haha.aku report krishna aih.ha ag tggu la......hehe

baincardin :: ok bro.i will.cekidout! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...