Feb 2, 2013

awkward moment with braces


what the weird? Haha. Maybe the brace wearers know what i’m saying.
I just want to shared with u olls, it is not to show that I do not like it, but I love the experience with  wearing this braces.

I already know  if someone asks me to repeat what i say to she or he.

u'olls know why? This is because the first time they hear and see, mereka sedang mengkaji objek ape  yang tetempek dekat my gigi, and after i repeat what i’m talk just now diorang baru faham ok.

And u'olls tahu after that what they will ask to me again?

“eh tak sakit ke pkai braces?”

“berape ek buat tu? Nak pkai la tapi takut sakit”

“eh cantik la pakai braces” suddenly remembered sorang akak  ni talk like that with my braces. hee.
Ok. Qenyih sampai ke gusi nampak bak hang. Bluerk.



ok sape tak faham entry ni mohon tonyoh gigi sampai kilat. hahahaha =,="
daaaaaadaa 

9 comments:

★ aIsyaH ★ said...

sy suke tgok org pakai braces..cantik..:)heehe

Nurulee said...

Suka gak tgk org pakai braces. Unique what =D

ayut said...

tgh pkai bracess ke skrg ni?

gigiAriEma said...

aisyah : yeee cantek kan. hhaha( mata ke atas.) :P

gigiAriEma said...

nurulee : uniq sbb besi lekat di gg. haha

gigiAriEma said...

ayut : yee. saya nk pinjam x. hee senyum kasi nmpk gigi yee :)

luqman zakaria said...

sy ade kwn pakai braces..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok, faham..hihi

Mieya Atiera said...

Comel je orang yang pakai braces nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...