Jul 21, 2011

gigi kembali berseri ^.^

assalamualaikum..
lama dah gigi ni berkarat dengan tahik gigi kan.
bukan hape gigi kena balik kulim dah minggu lepas,
then berokband tak bawak , macam mana nak honline kan.huhu.
dengan report practikal pun kena buat semula. 
dah print masalah pulak.
tak keluar muka surat larh hape larh.
yang encik lecturer pun apa pasai lar songeh banyak sangat.
nak hupdate gigiAku nih pun tak kesempatan..
now dah pulang ke rumah boleh lar gigi mengosok semula 
gigiAku yang dah bertahik ni dengan kodomo lion. hihi

pulang naik moto weyh. bapak arh lenguh habisss...
dengan makan pasir yg lori bawak lagi.
siapa yang tahu jalan dari kulim nak balik sp memang memahami kan. huhu.
tambah jalam ikut inokom tuh..perhhhh
selamat jugak sampai makan pasir pun. :P


9 comments:

diyan said...

kembali aktip hee
miss you lah sayang

cucu umie said...

cept2 lh berus gigi nie yer..hehehe

zati embong said...

hai gigi!!

jat tahu jalan sp nk balik yan n jalan alor setar nk blik yan.haha

De'din said...

pagi tnya,,
ptg dah update !
laju,, HAHAHA

Mr iz said...

tu dia lekat pasir...batu pun adajuga tu...he he he... lepas guna kodomo lion...kasi paki polident... baru sedap gigit... he he he...

shida'R said...

selamat kembali pulang gigi ^_^

M a W a D D a H said...

gigi dah berkarat? payah tue nak sental...hehehe

dill said...

hi gigi! dugaan mematangkan kehidupan :) sabar ya

dill.

asnizaziz said...

gigi oh gigi ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...