Jul 3, 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida

ketepi.! ketepi.! ketepi.!
ponnnnnn~~~~
deretan gigi mahu bergerak kembali setelah sekian lama tidak mengigit.
macam setahun dah tak update blog gigi.
tersangat larh melegakan dengan menghirup koko panas ketika ini.

**************

pengenalan jia tuh. abaikan.
nih baru nak masuk bab.
meh la kita join giveaway ni bagi yang pemalas nak mati update blog
macam gigi ni boleh lar mengambil
then join lar yee.. 
biar berrakyat sikit yang joinnye tuh baru lar dia nak tambah givenye..hihi
nak tau segala mak nenek dia punya hadiah dan syaratnya.
sila klik link yang gigi letak atas tuh ataupun
ce korang klik banner bawah ni. boleh ke tidak lerrr..hihi
hanya shida yang tahu mengapakah...........tetttt :P


dan gigi nak jawab soalan shida. ^.^

 pendapat gigi tentang shida dan blog shida?

~shida > sirius dia tak kedekut pun. haha. 
mintak seposen mesti bagi.sebab gigi dah mintak lebih tau. :)
~blog shida > wahhhhhh.. asal bukak je nampak burung dah rasa macam atas awan.
seperti gigi sedang melayang disana. :)
korang pernah rasa tak? asal bukak blog sape2 je rasa macam gitu? tak kan.. haa
blog shida biru nih. ade! ce pergiii... :)

dan gigi gigit tag kan kepada 
gusi fazliena
gusi cyda
gusi meL




gigit sikit :: mekasih shida'R O_o


12 comments:

bunga said...

:0 kenal2..ehhee

gigiAriEma said...

hehe. bunga mesti kenal kan. geng kita. :P

zati embong said...

good luck gigi!

Onitsuka_hana said...

gud luck

sifu im said...

gud luck gigi halimah jongang

nazirulhazwan~ said...

guwa tak pernah buat kontes, lalala, bile ntah nak buat:P

shida'R said...

ooiitt makcik banner tekan error hahaa..xpe2 abaikn dah ade link lain..

nak gelak pon ade baca entri gigi nih hadoii...mail lambung betul!!!

so GudLuck ok..moga cerah masa depan hahaa^^ kalo mng cerah la tuh..kih :P

peace,rindu gigi...shida <3

Mr iz said...

he he he he nak rasa jigak la macam atas awan..he he he melayang macam layang layang... he he he gigit ... kasi gigit sama dia...he he he

aleen aiden said...

hu3.mane ilang?!haishhh
sker men nyorok2 neh.. :P

tomato said...

hoho gudluk gigi ! nnti share adiah ;p

LyNaAlyaa said...

Hye! Nak tahu SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR? Jum belajar cara jana pendapatan di rumah. Berminat? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang system ajaib ini di sini --> http://bit.ly/mwPivE

mien eaststar said...

best of luck gigi, hehe

jom baca ni jap, mane la tau kot2 berminat ... sekadar berkongsi
...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...