Jun 18, 2011

NOrA eLenA vs novel kasih yang suci??

wolarrrrrrrrrrrrr.. *.*
sape tak tengok cerita nih? 




rugi lar yob!haha
walaupun teman qeje balik pukul 7 ,
teman usahahaaaaaa jugak nak tengok.
 tetapi tak kesampaian jugak. haha.
jadi teman tengok online lar gamaknye. :)
pejam celik bukak tutup. habis dah jugak episod cerita ni.
bagi yang nak tengok lagi
or
rasa geli-2geli nak tengok lagi kegedikan yivonne.(betul tak tu ejaan)
meh bukak cini meh ---> encik mediaprima
gigi memang updating cerita ni dekat sini. :)
teman tak baca lagi novel tuh. nak baca nanti.
mesti ada part yang lagi best kan kalau baca novel..ngeeee :P

cekidoutt!!!!

23 comments:

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

Tak Tengok Pon Citer ni.. hehehe.. Malas nak tgk Tv.. Balik keje, jaga anak.. macam xde masa nak p menatap TV..

bunga said...

mmg best bc novel lagi..ehhee

fyna said...

fyna tengok pown minggu yang last.
:)

fyna da letak belog gigi kat auto ping fan page belog fyna.

Nur Intan Syafinaz said...

dua2 x layan..hehehe

shahjiehan said...

xlayan pon benda jiwang2 ni.. hahahaha

Mr iz said...

he he he he...gigi ni karat juga ni...he he he... jiwang gitu..he he he...dalm hati ada pasu bunga beb...he he he he...

aLieF si Muncung ManiS said...

popular giler aaron aziz dan nora elena skrg..lepas ni alief pulak nak ganti aaron aziz..alief nak berlakon citer nora muncung..haha

Irsyad Syah said...

fulamak...cta ni best gban..mmg mntop laa hero ngan hroin...mula2..x rsa pon nk tgk...tp...adik rjin bkak..last2...skali ngan mama pon trlekat kt cta tu..hahhaa..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Mama Shag semangat beli novel dia baru baru ni. Bosan lah cite dia. Sebab ada Aaron Aziz je Shag tgk :P

tomato said...

novel dia mmg superb best ! ^^

gigiAriEma said...

puteri malu : hehe. xpe sibuk mnjga ank. :)

gigiAriEma said...

bunga : bunga bca nvel dia dah eh?

gigiAriEma said...

fyna : tengs fyna.! luv u larh! hihihi

gigiAriEma said...

nur intan : dua2 layan baru best kan..ngeee

gigiAriEma said...

shahjiehan : hahahaha. jiwang ke mcm nih? :P

gigiAriEma said...

mr iz : bkn takat pasu.! kolam bunga pun ada kdg2. haha

gigiAriEma said...

alief : haha. nora muncung ? kompom rmai tak tgk.. hahaha. :P :P

gigiAriEma said...

irsyad : mesti la best kan ada hero best.. hihihihi

gigiAriEma said...

shag : hihi. sama lar kita! gigi tgk pun dah mggu kedua. heeee

gigiAriEma said...

tomato : superb dia memang novel arh! haha werkkkk!

shida'R said...

syg! shida pon xtgk lgsg huhu^^ xtaw cite camne..

Onitsuka_hana said...

Sebelum da drama Nora Elena nie.. Novel Kais yang sci sangat2lah xfames..tapi pas drama tuu.. kat kedai buku cm popular n kedai lain letak novel nie kat ruang BEST SELLER

M Fizan said...

dalam novel ada part censored..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...