Jun 15, 2011

gigi panas dengan heliza helmi.!

 

haaaachummm!!!!
haaa..amek kau pagi-pagi dah gatai hidung.resdung la gigi. 
entry kali ni memang gigi nak luahkan ketidakpuasan hati gigi dengan HH ni.
wa...mesti ramai peminat dia marah gigi ni. 
"awat pulak ni tetibe panas dengan dia?ada dia kacau hidup hang ka gigi?"
meh gigi jawap nah..


ada lar!
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...[marah gaya nabil]
ada ke patut gigi bukak saje lappy adik gigi.
naik wallpaper HH.
lepas berapa minit pulak tukar gaya lain pulak. tapi HH lgi. 
ehh..heran gigi. hihi.
punya lar minat adik gigi nih dengan HH tau. sampai begitu sekali.
waaaa..!!! gigi jeles.... :P
asal dia tak letak saje picture kakak dia ni.
mentang mata x secomel HH. :)
pipi tak segebu HH. :)
senyum tak semanis HH. :)

ok dah2!!..kang kena gigit dengan peminat dia tak ke mampos..!
gigi tak lar sejeles yvoone dekat seth tan tuh kan.
tapi sebenarnye. gigi sangat respect larh dekat dia sebab dah ade company sendiri.
seorang artis yang bergaya muslimah.
susah nak cri dalam malaysia nih. boleh kira dengan jarikan.

ada sama macam yang atas tak? hihi. cakap sama jugak! werkkkkkkkkkkk!!!!








pssttt :: baru nak post entry nih pun time rehat kerja. :)
bubaiii ~~~~

22 comments:

HonEyBuNNy said...

hai gigiAriema...

comeiiinya kamu...;-)

chEck chEck rOck rOck ! said...

heliza helmi gak r hang wei ;)

Nur Intan Syafinaz said...

ade la sme sket..tp muke kene bg ceria sket...hehe

KUREKURE COMEL said...

comel je mina tgk...hehehe

saya bukan tomato said...

oke oke . same la .. lalala ~ ;p

shahjiehan said...

xsama~ hahahaa

ezzu said...

hahaha...cian kat gigi...
comel gop adik gigi..leh knlan.??hehehehe

Ibnushukran said...

cik gigi pun macam heliza jgk.. mata je xcukup besar.. hehe..

De'din said...

wah comel lh pic ang
nak buat wallpaper laptop aku lah,, haha

Mr iz said...

ni pun tengah panas juga ni...pasal kipas buat hal ...aduiyaiii...he he he he.... eh ok ape tu... bab gigi tu yang maut tu...ha ha ha ha

gigiAriEma said...

honeybunny : hihi. mana da honey... :D

gigiAriEma said...

CCRR : hehe. sikit2 jia. :P

gigiAriEma said...

intan : dah ceria tuh cuma mata tak seulat lagi. ngee :P

gigiAriEma said...

kurekurecomel : hihi. mina tgk yg mna comel???

gigiAriEma said...

shahjihan : saje nak kena gigit kan. haha :P

gigiAriEma said...

ezzu : hihi. tuh gigi lar.. :P

gigiAriEma said...

ibnushukran : pasni kena buat mata besar..hehe

gigiAriEma said...

de'din : wahh buat la tau2! hihihi

gigiAriEma said...

mr iz: beli kipas bru.! hihi

shida'R said...

fuhh comel lotel gambo bawah to..kalah heliza.. :)

aLieF si Muncung ManiS said...

hahhaa..tukar je wallpaper adik gigi tu dgn gambar gigi yang bawah skali tu...

comel said...

hahah
baik depa latak gambar heliza dari gambar hang
heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...