May 7, 2011

gila! otak wa dah jadi biru ke?

(; klik gambar untuk lebih jelas :)

okeyh gara-gara facebook ni wa jadi gila biru ke?
ha..dah tak ada pink, biru pulak yee gigi..
nak jadi macam SHIDA BIRU pulak ke? haha..
wa nak speaking sikit hari ni. lu orang jangan marah ar.. >.<

lu orang ce tengok facebook sekarang dah gila biru kan.contoh tu ha.. 
wa tak tau la nub mamat blue ni tersalah makan ubat ke hape.haha
dia suruh wa cakap kedah. sekarang wa speaking london la bagi dekat lu semua...
lu orang nak tak biru-biru cen tu?
cari je ayat2 yang best lu orang klik dekat butang like.
bila nak komen dengan kawan lu klik "shift" '@' then lu tulis la ayat apa yang lu dah like tuh.
kompom gempak sikit. bagai ayat dah ada sekarang ni. paling banyak wa tengok
ayat yang dalam cerita hantu kak limah banyak itu orang main mukabuku pakai.
ada ayat yang perli kita kau2 balik lar.
macam wa terkena dengan nub mamat blue tuh.. haha :P
pandai benor mark buat yee..bejuta la dia dapat.. 
hahahahaha



psstt : saje memandai buat entry ni. 
macam nonsense la pulak.hahaha
yang rasa nonsense dipersilakan klik tanda X atas tu yee..


31 comments:

zati embong said...

patutlah skrg kt fb bnyk kuar link2 biru.huhu

dill said...

ayat trademark antu kak limah balik umah. hehe

dill.

M a W a D D a H said...

agagagaga...

qlah said...

haha . sabo je la ~~

nub said...

mai nak boh penampaq sedaihh!!!

wow. peymes la ceq lepaih ni. harhar

fadh leyanie said...

mmg pun,,skng ni tak yah pakai ayt sendiri..pakai ayt biru utk balas comment..hihi :)senang dan mudah

Far8 budak baik said...

hahahaha
mamat nub ni mmg nk kene
cepuk lahhh
terlebih kasih syg kot hak3

Shida Radzuan said...

berlawan la kome dengan biru-biru tuh hahaa..da jd sbhgian dari rutin shida rajin gak men biru2 tuh hahaa..shida biru? ahakss.. :P

De'din said...

aku rasa nak sekeh ja sorang2 yg dok buat tulisan blue2 tu !

wadefak !

hanizatul.amira.amran said...

skg ramai tul nk ayt biru2 kn?
hahaha

Mr iz said...

ha ha ha ha.... ayat biru kira ok la..kalau gigi jadi biru...tak ke haru...he he he....

nur ikhyar dee said...

gigi blue...???

ya aww...

hehe

KUREKURE COMEL said...

a'ahkan....link biru tu jd pemes pulak skrg...tp mina still blur..hahaha

HaNa HoNeY said...

wabak tag semua dlm komen
hahaha

bunga said...

ooo...

bunga xdapat nak layan fb..dah kena block..haa

gigiAriEma said...

zati : ha..memang patut ada pun jat. hihi. ce try ce try.. :P

gigiAriEma said...

dill : haha..ayt tuh yang byk tu..lawok sgt demo guna.. :P

gigiAriEma said...

mawadah : gelak lady gagaga ni.. haha

gigiAriEma said...

nub : hehe.. qeja nak tampaq org ja noh..


pemes sat la.. :P

gigiAriEma said...

qlah : kite bakor je.. :)
hehe

gigiAriEma said...

far8.b.b : haha.. nub terrrrrlebih sudah kasih syggg.. :P

gigiAriEma said...

fadh leyanie : hehe..smpai tak tau nak komen apa..amek yg tuh je la kan.. :)

gigiAriEma said...

shida : lawan smpai den menang! haha
shida biru je...tak sebut dlm b.i pun nah.. :P

gigiAriEma said...

de'din : hang memang pelik!
hang buat la satu ayat biru "aku asa macam nak sekeh ja org yang buat ayt tu.wa*****!" :P

bole gitu? hehe

gigiAriEma said...

mr iz : haha..xpa kalau gigi jadi biru kita exchange la gigi dgn mr iz.. :P

gigiAriEma said...

haney : ha..betoi2 yunk..ramai benor..org dah mls tulis komen amek ayt tuh ja..ahah

gigiAriEma said...

kurekure comel : mina ce try tgk... heheh..

gigiAriEma said...

ikhyar : ehhh...gigi tak blue tau.. hehe

terkdg terkuar gk..opss.. :P

gigiAriEma said...

bunga : lar..nape kena block dear?

gigiAriEma said...

hana honey : hihi..virus ayat biru tu.. :P

De'din said...

hang tolng lah buat sat !
nak juga tgk bepa ramai nak like ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...