May 3, 2011

tamat sudah!

ahlan wa sahlan...... camat pagi yee semua anak2 ibu2 bapa2 kakak2 adik2 abang2..semoga dapat menghirup udara yang segar lagi bugar..ngee..yang muka senonoh sikit maybe macam gigi la terus bukak lappy nak online..hihi..yang muka mamai lagi tak gosok gigi..mesti tak baca lagi entry gigi ni.. adik gigi pun bagon awal tau. "awal" ada makna nak main game..ngee..

tamat sudah lar hubungan aku dengan latihan industri.ngeee...tamat lama dah.baru hari ni nak update.
segala pengalaman yang menghanginkan perasan,yang menyeronokkan jiwa, yang memusnahkan impian nak tidur pagi2 lepas subuh*ops tidur lepas subuh tak elok tau,yang membantutkan lagi semangat aku nak hupdate blog nih..ting tang ting tang alexander!! :P

ku seru semngat ku untuk berjalan ke blog kalian,kalian dan kalian.. yihaaaa!!
nak cerita sikit pengalaman dalam mencari erti penat lelah dalam bidang yang gigi belajar. Tapi tak habis study lagi, tunggu lagi dua semester untuk go terus ke degre..insyallah..kalau ada rezeki.doakan gigi yee... >.<
bila dah habis semua, report practical pulak yang buat serabut kepala ni..haha.. macam-macamkan kalau jadi student ni.. tu la lumrah dunia..mencari ilmu untuk jadi orang yang lebih berguna dan terbaik!terganas!terbaik!terganas!.. hahaha

apa-apa pun gigi dah rindu nak jalan tengok blog kalians semua tau! dah lama tak aktif macam sebelum nih..
[cewahh ayat tuh "dah lama" buat teruk sikit..lama la sangat kan] :P
gigi nak mintak maaf sikit yee dengan kalians yang dah datang singgah sini,ada yang gigi terlepas pandang gigi kalians,terlupa gigit,terpatahkan gigi kalians nanti gigi gigit sana yee.. peace!!!
jom bagi hilang boring lepas baca entry gigi yang boring ni..huhu..
sememangnya cahaya matahari tu mainan kami.ngee

semua mukanya nampak macam suka duduk lama bawah matahari..huhu

30 comments:

KUREKURE COMEL said...

akhirnyaaaa...hehehe....fokus report dulu..baru blh happy sepenuhnyee...
hehehe...

nub said...

den baru nak stat bulan 6 nih

gigiAriEma said...

kurekurecomel : hehe..betoi2..lepas abis report bru kita enjoy!!!

gigiAriEma said...

nub : yoka? prctikal mna la?

ejulz said...

TAHNIAH N GUD LUCK.. :)

gigiAriEma said...

ejulz : mekasihh.. :)

SHM said...

klu lg 2 sem gigi nak abis diploma, mesti lahir thn 1991..btol x?

gigiAriEma said...

pandai bonar kome teka yo..hihihii

Nyze 二ザ Crazee said...

whoa~
pergi site...
matahri memang KAWAN paling setia.. >_<

De'din said...

macam best ja kan bergambar tgh panas !
nak jadi omputih ka ape ?

fadh leyanie said...

masing2 kalau tak pakai sunblck balik muka mesti berbelang ibarat kuda belang..

Miss Dill said...

wah! gamba awak cantik!

selamat menempuh kehidupan :)

Miss Dill^^

zati embong said...

fail!fail!

safety boot mana?hahaha

A'IM said...

haha..muka puas..hoho

nur ikhyar dee said...

wuiyo seyesnya gigi dekat site..hehe

Nur Intan Syafinaz said...

Wah..da habis LI..intan akn start LI next year..takut~~~hehehe

qlah said...

jelesnye.. hehe .

nak ikutt.... hehe ;)

zaty luvlianncezzz said...

haha.mmg gigi betoi la.

Mari menghayati di cni
mentua vs menantu

gigiAriEma said...

nyze : haha..memang KAWAN paling3 setia larh! smpai burn dia kasi kenangan.. heehehe

gigiAriEma said...

de'din : haha..memang nak jadi omputih..tapi balik negro yang da.. bluerk!

gigiAriEma said...

fadh leyanie : hehe..kami suma tak pkai sunblock pun fadh..ngee...suma dah redha nak muka bebelang..hahahah

gigiAriEma said...

miss dill : hehe.. tenkiu miss dill..selamat2...

gigiAriEma said...

zati embong : alamaks! cnsltnant trun site lor..larikkkkkk!!!! :P

diorang tak bagi pun kat kami sfety boot jat..hihihi

gigiAriEma said...

A'IM : haha..memang puas..puas dpt berjemur..wihaaa

gigiAriEma said...

ikhyar : hehe..siyes la sgt... dlm gmbar jia pun..gmbr kan suka menipu.. :P

gigiAriEma said...

intan : next year strt? huhu..l.i keja pe tuh dear??

gigiAriEma said...

qlah ; dok tgh pns pun nk ikut ke yunk.... hihihhi

gigiAriEma said...

zaty : haha..memang zaty gigit betoi la...werkkkkkk

saya bukan tomato said...

hahah ! tingtang tingtang alexander ! :P

tak suka dok bawah matahari ! puteri lilin :P

kucing said...

wah...
gua baru nak start..
adoi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...