Feb 12, 2011

follower gigi yang ke 100 (0_o)/)

haiiii kawan....
**dengan kalut malut bukak laptop tadi 
** dengan excited gila nak tengok siapakah gerangan yang bertuah itu..hehe.
** dengan muka tak letih balik kerja sebab pergi jumpa gigi susu kejap.
** dengan tangan terketar-ketar tak sabar nak kecoh kat sini pasal 
'
'
'
'


 (0_o)/)
 sape tak kenal memang tipu sangat lar kan.
gigi yang baru berblog mula-mula dulu pun kenai dia dah.hihi
tapi cuma silent readers..
shara memang bertuah pabila datang bergigit kat blog gigi nih.terus dapat award....
wahhhh...hebat kamu..
tu lar dia si gadis yang sememangnya telah membuatkan perasaan gigi
terlalu excited harini nak balik rumah wat entry nih. :P

bagi follower yang lain gigi sayang gak..
kalau tak ada korang semua memang tak 
sampai lar ke 100 kan.


tenkayu to kaliannsss semua!!
gigi sayang sanat2 kat hampa semua...
ee..geram2 macam nak p gigit ampa semua..haha..
c( :
sekarang gigi sudah belajar and faham bahawasanya follower memainkan peranan penting!!
ahaha..cekidouttttttttttt!!!!

untuk de'din maaf la..
len kali jangan main tipu tau..hehe


16 comments:

sharaBUNGA said...

sape pompuan nih ?
tak knl~
haha

gigiAriEma said...

haha.tak kenal?haha..
xpe2..
eh shara nak kasi hadiah nih.. :P

sharaBUNGA said...

hadiah ape?
aik ?
hehe
email?
duniasigadisbunga@yahoo.com

De'din said...

weeeeeee !
aku syko ja,,
bukan men tipu !
haha

btw, tahniah shara bunga !

Intan Izzatul said...

tahniah :)

aqish basir said...

shara bunga!
haha
dia mmg comel lah!

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah kepada yg berkenaan...

ENTRY BARU ALIEF-->sape cakap lelaki ber blog itu loser??you are freak..lelaki berblog itu stylo dan cool okay.."

shahjiehan said...

103 xde ke?

shahjiehan said...

103 xde ke?

gigiAriEma said...

hehehe..yg 100 ja lor.. :)

KUREKURE COMEL said...

tahniah..nnti buat yg 104 pulak ye...mina sure leh menang..hehehe

Imran nyambek said...

mane gua? haha

Amirchip said...

tahniah tauu...

Eija Hassan said...

congratz gigi cz da ade follower 100.
pasni ija doakan dpt follower 1000++.hee~

gigiAriEma said...

amirchip : tenkiu..... :)
baru nak berblog..

gigiAriEma said...

eija : tengs syg.. :)
mntk2 doa eija dimakbulkan..aminnn :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...