Feb 10, 2011

contest blog paling hebat by aida shafiena

assalamualaikum... kali nih gigi join contest blog paling hebat by aida shafiena. 
huhu.asyik join contest jia tapi monangnya idok lagi..
**dengan berharap kali ni aida bagi menang.
padahal blog gigi tak hebat mane pon.
join je lar. Cuba nasib. hihi :P
join kalians joim contest nih. :)
.
.
.
.
.


syarat-syarat dia >>>


hahaha..
gigi letak kasi besar sikit bagi gigi sendiri senang tengok ang kalians pon senang baca sikit kan.
tak payah lar nak pangjang kan tengkok kalians kat skrin lappy kalians tuh. :P

ok lupa pulak gigi date lina dia 22.2.11 nih ha. Memang lambat lagi. 
Ada masa lagi untuk kalians perah otak nak wat entry contest ni kan2??hehe

BTW, sebelum kalians baca ayat selepas nih gigi nak kalians sedia plastic bag lar senang citer.
takot termuntah pulak baca. haha
mengikut syarat gigi kena cerita tentang hebat nya blog gigi.
mak ai..
gigi punya blog nih boleh dikira baru lagi ar. tak ade hebat mane pun.
atas disebabkan pujuk rayu si cantek >> shida biru [gigi je ha boleh panggil :P]
gigi terasa jugak nak join contest ni.
blog gigi nih background pon pakai yang cari kat tenet je.
** bukan edit seniri. gigi tak reti babe.
header tu ha bukan buat seniri. gadis gak yang buatkan.haha.
*** teringin bebenor lar nak buat header seniri.
bagi gigi tuh memang menarik dah kat hati gula gigi ni. tapi bagi aida and mya gigi tak tau la.
gigi harap diorang rasa blog gigi nih hebat macam mercun bunga api yang tengah main kat luar rumah gigi sekarang nih. Superb kot tahap hebat dia. haha. Boleh membuatkan jiran keliling bengang. gigi pon macam dah bengong otak nih.grrrr... *aku pergi gigit jugak mercun tu kang

ok! kalau korang nak tau blog aida and mya nih memang shemart babe. Gigi suka gilor tengok. sempoi pon ade.cerita kat entry diorang ni semuanya gila kentang. boleh panggilh itam putih ala-ala gabungan gitu. orang cakap hitam putih nih ade chemistry la katakan.kikiki. Korang nak jumpa justin biebier free tak? Haa.korang pergi je jalan kat blog mya. Kompom boleh jumpe. Bukan senang tau. hihi. aida punya shoutmix dia gigi suka tau sebab ada smiles yang cute-cute gitu. :)
 cewahhhh...**bodek ke gigi?
tak ade larh. !!!
serius ni memang gigi puji ikhlas. tak memain ok. kau jangan nak menghasut aida ngn mya nih kasi gigi kalah tau lappy. :P

dengan itu gigi tag kan kepada >>




15 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

gigi,,good luck taw..nama saya gusi..gusi harap gigi menang..nnti kalau gigi menang,,bgtaw gusi k..kita celebrate sama2...gusi doakan gigi menang..haha...

alief sayang kamu..hehe"

nub said...

hehe. tq3..insyaALLAH ada masa ceq buat naa

zati embong said...

goOd luck gigi..
Weekend nih jat buat je..padahal malam ni da start weekend da O.o

gigiAriEma said...

alief : hehe.ok tengs gusi mendoakan gigi.tawu msti gusi nak hadiah tu gk an..join la.. :)

gigiAriEma said...

haha.hampa kena bagi ada masa gk nah nub sengett.. :P

gigiAriEma said...

jat : haa..xpe2..masa bile pon xpe..gigi xkesah hehe :)

De'din said...

aku bukan soh hang karang panjang2 pown,,
abes2 ssh,,
copy entri tu,,
lepas tu paste..
edit2,,

siap

Nurul Aida Shafiena said...

gigii . nama saya taik gigi . HAHAHA . thanx gigi sbb join contest tuh . hehe . header tuh cantik sangat lah . hehe . jeles taww ngn header gigi tuh . nak pinjam boleh tak? hee . good luck gigi . doa2 lah naty boleh menang . haha .

KUREKURE COMEL said...

blog gg comel la...tgk blog mina..
ayooo...pitam tgk....hehehe

Intan Izzatul said...

gud luck!

gigiAriEma said...

aida : hehe..tengs aida..tp ase cm blog gigi tak sempurna lagi nih..huhu
header yang cantek molek tuh si gadis yang wat..hehe
nak pnjm?bole2!! hehe

gigiAriEma said...

kure2 comel : haha..gigi dok p tiap2 ari tak pitam pon ha....mina mepek aih..hhihihi..
simple tapi cantik ape..gigi suke2 smple2.. :)

gigiAriEma said...

intan : haha.tengs dear..jom la join :)

shida saje said...

gigi-gigi..shida nk wish gud luck k =)

gigiAriEma said...

shida : tengs sayanggg :) (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...