Jan 28, 2011

ehem2..sesi perkenalan ke?hihihi

Hype-hype!!!
Gigi nak bisik jap ni…**pastikan telinga korang clean and clear..hehe
.
.
.
.
.

Gigi ditag tau tadi.


Tag gigi dekat dalam entri dia.
jum g terjah blog dia jum. 


Haha.geram tak?korang mesti ingat gigi nak bisik gossip panas ke pe tadi an.. :P
Jangan marah nanti kena jual…… hihii



Meh kita shear meh dalam sesi perkenalan ke ni?hehe

Apakah status anda?

Single lagi tau. **dalam fb je..hihi
Truly punya in relationship with gigi susu!!hihi.
lysm!! <3

  
Ceritakan diri anda?

Gigi study lagi.*politeknik tuanku sultanah bahiyah*
Dalam mencari erti penat lelah apakah itu kejuruteraan awam sekarang ni.
Anak sulung.*girl sorang ok.best kot!haha
Tak akan senyum kepada orang yang sombong dengan gigi sampai dia senyum dekat gigi balik. 


Ceritakan tentang blog anda?

nama pun blog gigi
**banyak yang kena gigit kot.hii


Apa pendapat anda tentang blog?

Sangat-sangat menarik!
Macam-macam cerita dan kisah boleh jumpa.
Kadang-kadang perlu berusaha untuk dapatkan pendapatan lebih di nuffnang. :P

  
Nasihat pada kawan-kawan yang baru nak buat blog?

Rajin berjalan,bak kata >> otai-otai blog.haha.*blogwalking*
Gigi pon baru jugak.sama2 larh kite berusaha.bashaahh!!! (0_o)/)

  
Nyatakan keunikkan blog anda?

Blog korang ade gigi?
Nak tak?hihi..
Meh la join gigit blog gigi. :P

  
Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

Sampai gigi nih tercabut semua la senang cerita.hihi
dalam erti kata lain. ** rongak
impian tuh banyak sangat nanti lar buat entri impian gigi.haha. 
tapi yang paling utama.nak sangat bagi kejayan gigi dekat myibu and myabah. :)
  
Tag 5 orang yang anda kenal.

19 comments:

aleen aiden said...

nak tambah 1 soalan lagi,knape kah blog anda bername gigi?hu3

gigiAriEma said...

haha.soklan dijawab >>>
sbb nye.. de dalam entri nih..jum nengok jum.. :)

http://mieqaone.blogspot.com/2011/01/sayangi-lah-gigi-kalian.html

zati embong said...

gigi course civil engrg ye.jat pun.adek jat dua org lg pun cvil engrg..haha.psiko habes.

BilaGadisBercerita said...

aleen : saya taw jawapannya! hahaha

... said...

as salam..
wah! macam menarik~
boleh join ke?

;D

eh, ada backlink dari saya.boleh menaikkan trafik blog kamu ;)


cerita dari pagi buta sampai ke pagi bukan buta

seni kad bunga dari kertas

logo adidas mendatangkan erti!

tingkatkan ibadah mu dengan..

if i have rm 100

KUREKURE COMEL said...

hehehe...alamak....nk kena karang ayat ni...hehehe

nur ikhyar dee said...

hehe..

gigi sudah berjaya memperkenalkan giginya :)

BilaGadisBercerita said...

saya nak perkenalkan diri jugak boleh tak? hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

aduhai.. soklan exam blog dh sampai.. apapun thanks tag yer

gigiAriEma said...

zati :: yea2!! jat sma geng ngn gigi la..hehe.jat stdy ane?

... :: boleh2..ok nnti gigi p tgk nah. :)

kurekure comel :: haha.krg la shemart2 mcm wak keteri taw. :P

ikhyar dee :: yurh semua atas hasil sokogn kamo. :) terimass

gadis :: boleh2..jgn lupa gigit gigi..haha :P

gigiAriEma said...

lekat lekit :: hehe.stdy dulu taw baru leh jwp dgn jaya nya.. ngeee

tomatokering :) said...

hohohoho , sebek tak kena tag . haha tapi dah penah kena dulu . wee ~ :P

... said...

as salam..
huhu..drop sini lagi~
ada entri nak bergurau.klik sini.
kalau nak gelak, jangan uat-kuat tau ;)

lawak picisan untuk segmen ben ashaari

Mr. Swift said...

Bagusnye sampai gigi rongak nak tulis blog lagi. HAHA. :p


Mr. Swift Currently Posted : Aku Dan Hati Dan Otak. Bagus! Tak bagus!

hamzah ian said...

alooo gigi..

KUREKURE COMEL said...

nak nangis ni...mlm td mina dah buat semua TAG yg mina dpt.....letak dlm page...tibe2 hilang...penat gle buat...sedih....huhuuhu

gigiAriEma said...

alolor...tak mo lar nanges2..
nanti kure2 comel jd kure2 x comel..
xpe buat la laenn dear..
hehe.. mmuuaahhahah!!bg smngt kit..

gigiAriEma said...

... : ok gigi dah pergi tgk dear.. :)

mr.swift : yela..gigi rongak la kirenye..kiki.. nak jd doktor gigi? :P

hamzah ian : hai hamzah.. :)

ghost maid said...

awt u suka sgt2 gan gg??
explan plezz..hahahh
very intresting...hohohoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...