Jan 25, 2011

header baru.!

header gigi dah bertukar~~hehe~~tau tak sape yang buatkan??
mak cik senget a.k.a kazen cute aku nih.hahah.
**amek hati sikit :P
tapi senanye memang gadis nih comel.hehe
header dia simple je tau tapi shomart and hensem gitu..kikiki
ni ha header dia >>


terimas sangat lorr..
gadis sedang rajin sekarang nih nak tolong anda-anda yang nak header shemart-shemart and cute-cute
jom reramai g terjah blog dia!haha

ni header lama gigi.ala biasa je.tak secantek gadis. sebab malas sikit nak make up header.kikiki.
simple gilerrr~~

'
'
'
'

and this is my new header!!!!
sangat-sangat suke dan cinta larh!hehe.***gigisusu jgn jeles tau :P

^
^
^


ha.ala-ala fantasi gitu.gigi suka sangat sebab ade >>
mushroom comel kat tepi tuh.memang yang lama pon ade mushroom.
ade ladyburg kat tepi kiri tuh. lagi suke2 ni. :)
dan yang paling-paling suke ni sebab ade tempat cek gigi yang doktor gigi selalu guna bila kita pergi cek gigi tuh!!hehe
tenkiu shekali lagi gadis bushuk!! wewerkkkkk~~


12 comments:

BilaGadisBercerita said...

hohoho.. tentiu2! ;)

KUREKURE COMEL said...

comel!!!hehehe

aleen aiden said...

bes jugak kan klo ade kazen yg bley bwat header nih.alin nak tompang kazen dgn die jugak!hu3

BilaGadisBercerita said...

aleen : hai.. ni cousin dia.. hehe.. kalau nak tumpang cousin xley.. tumpang kawan bley.. kih3

THE LEKAT LEKIT STORY said...

alahai rajin betul buat header

BilaGadisBercerita said...

mengisi masa lapang :)

gigiAriEma said...

intan : ur most welcome gadis.. :P

aleen aiden :: haha.tuan sendiri dah tlog jwp tuh..ngee,,,

lekat lekit :: gadis rajin.gigi malas. :P :P

gigiAriEma said...

kurekurecomel. : mekaseh sayangss... :)

aqish basir said...

omey nye header dieeeeeeeeeeeeee

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel dan sangat kreatif:D nak jugakkk. ehhe

gigiAriEma said...

aqish : makaceh kaka cumell..ngee..*blushing wlwpon bkn gigi yg wat* :P


fifiey lychee maration :: nanak?g la cpt kat blog gadis tuh.hehe..

f_aRa_aINa989 said...

hehe...orgpun ada suh gadis buatkan..tp..besarlah pulak headernya...

papepun comel header gigi...


:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...