Dec 29, 2012

Pipi Merah Jambu

Selamat pagi kalians ! Apa khabar semua?
Harini gigi nak share satu gambar dari produk sophie


TADDAAA !!

Cun melecun dak pipi dia tuu?
Haha. Ni nama nya magic pink cream
Just one minute to look naturally
Haaa...tu gigi amik dia punya tagline.

Kalau pakai cream ni, tak perlu susah-susah nak bawak blusher semua tu
Cukup dengan pakai cream ni
Boleh di bawa ke mana-mana ja

Nak tau harga nya?
RM15
bukanlah...harganya cuma

RM7.50 sahaja

murah bukan? Sesuai lah untuk kalians yang suka sangat make up
dan takmau bagi muka tu nampak pucat sangat kan
Gigi pun dah ada satu tau ! Jom grabs cepat-cepat !
Kalau rasa nak order, boleh order dekat 

5 comments:

Azie Namico said...

magic !hehehe nice

Nurulee said...

Ala comel pipi merah =D

Elie Lily said...

woah! memang magik nih! ahha

Mieya Atiera said...

Wow, nampak macam menarik !

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah gak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...