Nov 28, 2011

soalanfinalsemesterblog

hye.!
mood : sederhana.
suhu : agak suam.
mata : tahan ngantuk.kalau boleh tak nak tidur.arh ye lar tu.
mulut : rasa nak makan bukan nak ngumpat sini.
tangan : gatal taip keyboard.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok gigi ditag oleh > liyagurl <
rajin dya yee..huhu...bukan macam gigi. sangat MALAS!
boleh la korang pergi follow blog dya.
tagkan gigi dengan game. 
so, gigi jawab pun macam gigi main game larh ye. haha

11 things pasal makhluk Allah ni >>
suka suma benda yang best jia.
x suka benda yang boring.
gigi suka action time!
ok. kau senyum . gigi senyum balik.
kau sombong banyak. gigi buat tak tahu terus.
tak suka benda yang serabut.!
suka benda yang tenang macam kaler hijau.
pagi-pagi mesti kena tengok tumbuh2 hijau dulu.
baik dengan gigi. gigi bagi sejuta lemon baik kat kau.
.pendek.
tak suka orang cakap gigi garang.



soalanfinalsemesterblog

nama penuh kamu?
gigiAriEma

dalam hidup anda selain dari family siapa lagi paling anda sayang?
beliau tapi bukan dia.

dah ada kekasih hati?
tak nak jawab

jika diberi peluang untuk menjelajah dunia.kemana anda nak pergi?
swistzerland , korea.

pernah dikecewakan.?
tak nak ingat. lupa ingatan tiba2

warna kegemaran?
hijau

apa keinginan yang belum tercapai.?
bagi parents gigi happy dengan kejayaan gigi

nama bestfriends?
ramai

mimpi paling manis yang pernah alami?
haha. rahsia. :P

mimpi paling buruk yang pernah alami?
jadi hantu

semua soalan yang dekat atas ni jawab jujur tak?
tak kot. haha



gigi nak buat 11 soalan tapi macam tak logik. 
sebabnye. gigi seorang yang sangat pemalas sekarang ini. >.<

4 soalan cukup kot. :
tema blog kamu?
berapa lama dah berblog?
sehari bape blog kalians singgah?
follower mane yang korang nak sangat dia follow? haha..

so gigi tag kan kepada
mat leo :P
kak sarah sempoi


** yang ditag mesti larh menjawab soalan yang gigi buat tuh ye..
tak banyak 4 saje. :)









7 comments:

diyan said...

http://diyanaeunhyuk.blogspot.com/2011/11/soklan-tag.html


ha dah buat sila tgk ^^

haney said...

laaaa ingt kn ape la yg gigi tag. siap inbox kt fb bagai. hehe

Muhd Leo said...

hehe .,. thnk

Muhd Leo said...

http://muhdleoo.blogspot.com/2011/11/di-tag-gigiaku.html

shida'R said...

ditag...hehe..beres shida bt nnt syg :) tq ^_^

rina ellisa said...

Hai..

Salam perkenalan..

Kita dah follow awk..

Follow kita balik eh.. :)

Btw,so unik ur nickname.. I like :)

De'din said...

senang sgt soalan nya :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...