Sep 2, 2011

gigiAku raya 2011

ouchhh!!
penuh sawang dah blog gigi ni.. aiyo..
dah lama tak update. mood raya je yang ada.
mood nak update tak ade orang seru lagi. hehe
macam bagai cerita nak dikongsi tapi tak kesampaian lagi.
masa yang dengki dengan gigi.  :P
sempat kejap ni nak shear dgn kalians picture raya gigi.

meh kita tengok yee..







ok done!.. mood nak masuk kelas dah panggil. ngee..
selamat hari raya untuk kalians semua..
walaupun dah terlambat nak wish jugak.
yang tinggal area sungai petani jemput datang rumah yee.. :)
makan tu beringat sama ye kawan2.
jangan terlalu banyak sampai memudaratkan kesihatan kita..

7 comments:

nub said...

alah gigi.

sibuk ja nak raya. cabut gigi tu satgi.

harhar

gigiAriEma said...

mesti la.. wooo.. gigi pun nak raya

schaze zainn said...

selamat hari raya juga :)

haney said...

seronoknya raya kat kampung! teringin nk raya kat suasana kampung. tp sayangnya, kampung hani kat gombak nuh. x de feel kg pon :(

zati embong said...

gigi! Salam aidilfitri. Maaf zahir batin..

hihi, amboi theme black ke gigi?

bunga said...

selamat hari raya..:)

shida'R said...

comel demo demo nih ;)
selamat hari raya ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...