Aug 19, 2011

orang main game kau pun main game kan gigi?

ehsan dari encik google
hai kawan2.. >.<
sape suka main game??
ce tunjuk gigi tengok..hehe
aishh..tak payah larh. asyik tunjuk gigi je,,
ulang balik yee..
hai kawan2.. >.<
sape suka main game??
ce pergi gosok gigi tengok.!
cepatttt... tidak cabut gigi kalian baru tahu. haha

kalians nak tahu tak?
cakap nak jugak ye.!
sape cakap tak nak kena la gigit.. haaa
sambil update entry nih gigi main game kat FB tau tak.
nak cakap boring tu tak la sangat. tapi memang best.! :)
sape-sape yang dah main jum jadi jiran gigi yee.. ngee 
yang tak main boleh cuba untuk menghilangkan tahap kebosanan anda.
dia punya game macam farmville jugak tapi lain sikit sebab kita kena pergi serang
jiran jiran kita. haa yang itu larh yang mencabarnya tu.
gigi susu lar nih yang ajar gigi main. 
last2 kalau time dia busy wat kerja
gigi jugak jadi mangsa dia 
kena tolong main kan dia punya empires. haha.
haa ni la game nye..jum main jum!

 

3 comments:

Nur Intan Syafinaz said...

Malas nak main game kat FB..tak habis2 main nye nnt..hahaha..main gme yg dah siap download je..main kt laptop tak yah nk tunggu internet ade..hehehe

zati embong said...

ari 2 jat addicted dgn ikan2 aquarium 2.skrg x da.huhu.

bunga said...

dulu main gak game..sekarang dah malas ..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...