Aug 12, 2011

hepy belated birthday

assalamualaikum.. >.<
selamat berpuasa..dah 12 hari kita berpuasa dan lagi 17 hari saje lagi untuk kita mengumpul pahala yang berkat di bulan puasa ini. baju raya dah beli ke belum yee kalians semua? nak shopping tuh berpada-pada tau. takut student yang macam gigi ni nanti lepas raya saje dah kena makan maggie. ngee.. 

okey2..kebetulan dah nak update nih.. nak wish kan 
hepy belated birthday untuk gigi sendiri.. :)
10.8.1991 gigi dilahirkan di hospital mentakab pahang oleh seorang wanita yang sangat gigih mengajar gigi erti penat lelah menjadi seorang yang berguna di dunia ni. terima kasih ibu. dengan bantuan seorang jejaka yang sentiasa disisi ibu, abah berjaya menjadi seorang abah kepada 5 orang anak dia. hihi
dan sekarang dah membesawww bagai.. mekasih ngat abah and ibu. sekarang anak kamo dah boleh text msg and call kawan dia. haha [hanset rosak dulu]

terima kasih sangat-sangat yang wish untuk gigi dekat fb, text gigi, member-member blogger jugak tak lupe and yang paling berharga sekali kawan - kawan gigi dekat rumah sewa!! huhu
banyak sungguh suprise yang kalians dah buat untuk gigi. terima kasihhh ngat3! sayang kalians semua tau..
kenangan yang mungkin tak akan gigi lupakan..

selamat ulang tahun kelahiran untuk 
semua yang lahir bulan ogos ni..!!!!

 kek ni lar yang housemate gigi wat suprise..hehe.. 
nasib dekat tesco je nih,, kalau dekat rumah mesti habis muka gigi di gonyong
oleh mereka2 dengan kek ni. :P

meh gigi nak suap untuk kalians.. aaaaaaaaaaaaaaaa :D


6 comments:

ZWAN SABRI said...

Happy Belated Birthday ya Cik Gigi..
moga panjang umur n murah rezki.. ;)


MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

zati embong said...

happy belated birthday gigi!da lepas 3 hari da.hihi

haney said...

hpy blated bday mira :) wah wahh sedapnye kek honey bakeri tu~ ahhaha

tomatokering :) said...

wahh dah besar gigi ye . hihihihih

dill said...

Happy Belated Birthday!

dill.

f_aRa_aINa989 said...

happy belated birthday girl.. :)
Waaa...kek tu nampak sedapppp..!!!
=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...