Jun 1, 2011

daPat button ROCK dari follower tercinttaaaa

.
.
.
.
.
.
assalamualaikum..
pagi ni pecahlaju apa yee..??
pagi nih nyorok apa?haa..tahu nyorok tu apa?
kalau orang kedah mesti tahu kan..
nyorok tu macam breakfast gak la...
gigi pecahlaju bihun goreng tadi ha.. hehe

dan nak cakap terima kasih daun keladi bole?hihi
tak boleh daun keladi gatal..
daun sireh lar kan.. hihi

terima kasih daun sireh
untuk si sporting ikhyardee :)
beliau dah kasi adiah untuk follower beliau.
semua follower sebelum 25 dia bagi..
baik kan?pemurah kan...
dia bagi button dengan yang tampal dekat kaki 
untuk buang sisa toksik dalam badan tuh.
dapat tuh malam esok gigi pakai terus.. 
wahhhh.....best2!
rasa ringan jia kaki gigi ni pagi tu. hihi.
nak lagi boleh? muka tak malukan.. :P


sebenarnya dapat lama dah cuma tak ada masa lagi nak buat entry ni. sorry dear ikhyar.. :)
terimass sekali lagi yee..
mmuuaahhxxx!!!


psst2: ejaan gigi amieratul..hehe..bukan umieratul..tapi tak pe..tak kisah..janji sampai.. :)

19 comments:

bunga said...

:)..wahhh..nape xkongsi ngn bunga..kahakha

qlah said...

salam yang .
wah.. best nye.. hehe .

*congratz dear !

zati embong said...

gigi still x dpt bukak blog eh?

shahjiehan said...

tahniah... hehehe

jom kita g nyorok~~~!!!!

deeya said...

waaah ! beshnyer ... nak jugak !

nur ikhyar dee said...

salah ek? sori ye... Dah berumur ni, mata pun kurang nampak :)

Nak lagi boleh je...tapi kena tungguuuuuuuuuu!

tengs gigi for this entri..

hehehe

Ujang9897 said...

wah untung badan..=)

aLieF si Muncung ManiS said...

asyik gigi je dpt hadiah..alief tak pernah langsung dpt..huhuhu..gigi,,kongsi sikit tips2 mcm mana nak jadi org yg bertuah..hehe

KUREKURE COMEL said...

you rock!!!...hehehe..best tagline tu..hihihi

gigiAriEma said...

bunga : kalau boleh nak kongsi dgn semua tau.. ngee :)

gigiAriEma said...

qlah : tenkiu qlah! :)

gigiAriEma said...

zati : dah boleh dah jat1 hihi. suka ngat2.. bukak dkt mozilla jugak.. ngee :P

gigiAriEma said...

shahjihan : nak nyorok ape ye? hihihi

gigiAriEma said...

deeya : best kan? jum deya g jd follower ikhyar.. mna tau kot dia da sprise pe2 lagi untuk follower dia.. :)

gigiAriEma said...

ikhyar : yee nak lagi.! hihi.
ok2 gigi tungguuuuuuuuuuuuuuuu... hihihi

gigiAriEma said...

ujang : badan mau untung.. kikiki

gigiAriEma said...

alief : haha. ape plak asyik gigi.. ni bru frst time tau. :P

gigiAriEma said...

kurekurecomel : hehe. tuh la kan mina. pndai tuan dia buat. :)

shida'R said...

fuhh!! nk juga...heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...