Apr 20, 2011

pinky-pinky dotttttt..ehehe

assalamualaikum.....hari ni tema pink pulak tau.. GIGI PINK..cewahhhh...macam ladies sikit dengar tu kan.

tarrraaaa!!!!!!!!!!!!!


ni la gigi yang sebenarnya...hehe..comel tak kawan-kawan?
yang dalam dunia nyata yang kalians kenal gigi tu yang tu
adalah dunia fantasi gigi katun..
yang ni baru gigi yang real-real punya,,,
setelah sekian lama nak bagi tahu perkara sebenarnya 
rupa sebetul-betulnya gigi adalah seperti diatas..

sukakan pinky2 tuttt....
sukakan yang cantik sahaja..kalau yang buruk memang tak suka gila!
sukakan yang kemas-kemas belaka..
yang serabut tolak jauh! bukan tolak tepi..hahaha[gelak jahat ni]
sukakan bunga yang wangi-wangi sahaja..bunga tahi ayam yang busuk macam turttt tak suka..
tutup hidung terus kalau ada jejaka yang kasi bunga tahi ayam..
hanya mempunyai watak yang sopan..tak tahu erti kata ranggi dan ganas..
hanya sukakan teddy bear yang buat muka comel..yang buat muka garang tak tengok terus..
dan
hanya sukakan pembaca entry gigi yang sekarang mungkin dipermainkan oleh gigiAku..

 :P



CEWAHHHHH.......
dah rasa habis gah lar nih yee nak auta kan yang reality???
kamu nih la gigi oiii..


kalau lar gigi sememangnya secomel secantik seayu macam doodle gigi tu??
hehe..terimas yurh cik mel yang sudi memenuhi permintaan gigi.. :)

giig nak kan doodle dari cik mel hari tuh..sebab bukak blog dia jia mesti ada doodle comel-comel..
ce kalians pergi terjah tengok blog cik mel.. :)
sumpah cute! 
cekidouttttt!!!!!
klik sini >>> cik mel

32 comments:

KUREKURE COMEL said...

npe pic tu tak nampak gg...weee..
hehehe.comel2.....mina pun suke yg comel2...hehehe

nur ikhyar dee said...

wah..wah..
dalam hati ada taman rupanya..

kena pangill gigi pinky la lepas nie :)

nur ikhyar dee said...

gigi!!

bagi alamat untuk hadiah misteri

send ke nur_ikhyar246@yahoo.com ye...

zati embong said...

hihi.comel2.macam tuan dia juga O.o

Nur Intan Syafinaz said...

kne ngaku jugak la..comel2..hahahaha..

aliarosli said...

cun cantik comel
waaaaaaaaaa,suke suke

+Mel Amalina+ said...

huhu..thanks gigi (:
terharu T_T

nub said...

luko=ih gigi jaa sudah.. harhar

Far8 budak baik said...

cik gigi wehhh..tak payah la nak pinky pinky sgt =p hahaha

Mr iz said...

aik sudar tukar ka...bukan gigi tu putih ke...he he he... makan gula gula banyak ni...tukar warna dah gigi tu...pinky lg...he he he...anda haruslah menggosok gigi anda...he he he

gigiAriEma said...

kure kure comel : hehe.. pic tuh tgh kave gigi kot.. :P

gigiAriEma said...

ikhyar : haha..gigi pink? oohhh! tidak.. gigi lebih suka green.. :)

ok dear dah send dah tadi.. :)

gigiAriEma said...

zati : yeye! jat puji gigi.. ngee :)
**blushing.

gigiAriEma said...

intan : ngaku pun xpe.. gigi pergi gigit nuff.. :)

gigiAriEma said...

aliarosli : tenkiu alia.. :)

gigiAriEma said...

cik mel : yurh welkome dear.. :) :D

gigiAriEma said...

nub : pang kot! hhaha

Far8 budak baik said...

kau tak bls komen aku..
majok disni hahaha =p

fadh leyanie said...

gigi..nak tau suatu perkara x??,,gigi comel :P

Miss Dill said...

comelnye kartun!

Miss Dill^^

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh.alief dah jatuh hati la dgn gigi versi kartun tu..tak ape..alief sanggup jadi teddy bear yang ganas tapi comel semata-mata nak dptkan gigi..gigi suka teddy bear kan???hehehe..:P..

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.visit here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
:)

gigiAriEma said...

far8 : haha..gigi tak sempat bls komen far8 lar hari tuh line tenet low..sori meh.. :)

gigiAriEma said...

mr iz : hehe.. sentiasa gsok gigi tauuuuuu... :P

gigiAriEma said...

fadh : hehe..terimas kasasss..ngee :)

gigiAriEma said...

miss dill : yee memang comel.. mcm tuan yg buat tuh kan..

gigiAriEma said...

alief : haha.. gigi suka teddy bear yg comey lar..bukan yg gns alief oi.. :P

bunga said...

cantik..ooo gigi mmg seornag yng sweet..:)

zaty luvlianncezzz said...

lama x dtg cni.winduuuu

comelnya arima
hi2

Mari menghayati di cni
suatu kesah tentang…..

qlah said...

santek... hehe . =)

josrevalution said...

salam kenai..uis..santhek juga..haha..ok.ok.ok..cute..folo u blog..pls folo me juga yer..tq..
kaspersky mobile security 9 full version

Shida Radzuan said...

weee...comel ngeeee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...