Apr 17, 2011

jom kenali blogger's

halooo~~
anybody home....?????????
home alone????  hhihihi
kenal gigi tak? apa? tak kenal? kau bilang kau kenal dulu,
 sekarang kau bilang tak kenal?kau makan pakai apa haa????
pantang keturunan kita yang tak mengaku keturunan kau tauuuu...
[ala-ala ibu mertuaku dalam kasim selamat tu ha..hehe]
 gigi sendiri pun tak kenal ke...
habis tu kalians makan gigit pakai apa haa........
pentingkan gigi untuk kalians?
gigiAriema penting jugak kan2??? 
cakap cepat penting jugak..tidakkk gigit kalians punya blog..ngeeee  :P


ok2..macam biasa tuh pendahuluan sahaja.. kikiki
gigi ditag shida.mucuk.biru.. seorang yang tak pernah lupakan gigi.. cewahhh....
terimass yurh darling sudi tag gigi..
and gigi pun join la segmen yang dianjurkan oleh cikreenatan.. >.<
gigi tertarikh nak join segmen nih sebab rina akan mempromosikan blog kita kalau dah join.. so?
apa tunggu lagi? jom la kita ramai-ramai kasi terjah ini blog..hehe


taraaa!!! nih dia tuan punya header..shemart kan2??



syarat-syarat dia >>>>>

okey gigi nak cerita tentang blog gigi nih..cepat tunjuk gigi.. ngee.. 

blog gigi nih masih baru dan tersangat baru gigi rasa.gigi start berblog ni tahun lepas  dalam pertengahan bulan 10 macam tu la.macam-macam cerita ada..kadang gigi ada kisah hidup gigi,isu semasa,and benda yang best gigi rasa nak shear dengan kalians semua la. Nak kata selalu update tu tak la sangat. sebab idea nak update tuh tak sejuta macam abg ben..huhu..dalam dunia blog nih yang gigi paling respect mesti lar abg ben.banyak sebenarnnya. kalau perempuan pulak fatin liyana.walaupun kadang ramai yang tak suka dia.
tapi gigi tetap suka bukak blog dia. doktor tu. :)

dengan ini gigitag kan kepada >>>
n semua follower gigi yang sudi join la tau..


cekidout!!!! ^.^


psstt : saje bagi tulisan bawah tuh kaler biru.. mood biru hari ni..kebetulan dengan yang tag gigi.. :P

21 comments:

nur ikhyar dee said...

gigi yang sentiasa ingatkan saya ^_^

thanks tag...nk kena tunggu angin kerajinan datang baru bleh buat :)

aleen aiden said...

thanx dear tag alin..tp alin xbley pomiz yg aleen akan buat ye.skang da sesak nk exm so alin akn cuba menjarangkn berblog.hu3
sori tau..

KUREKURE COMEL said...

sama la...mina pun baru jgk...hehehe...


gg kejap ada....kejap takde...bkn lupe gg tau...hehehe

zati embong said...

hihi.ha gigi da kembali berblog.setelah sekian lama.hihi

Eija Hassan said...

hye gigi..haha.*takde kena mngena =='*

De'din said...

bukan aku ke blogger lelaki terfamous ?

Mr iz said...

sama lah gigi kita pun...he he he.... masih baru... he he he macam pengantin baru...eh eh ...apa la pulak ni...he he he... nak kena gosok gigi ni ...he he he

Shida Radzuan said...

mydear gigiAriema ... tq yer mmbuat dri ni terasa disygi hahha cewahhh ^^

LindaRahim said...

gigi bkn sekadar utk menggigit...tp utk cantik...hihi...adik n 2 org sepupu sy penah pakai breses...bila da bukak je, muke terus berubah jd lagi cantik...betulll...x tipu...hope same tu yu tu...

gigiAriEma said...

ikhyar : sentiasa dan sentesa tau ingat.. hehe..

join la tau.. :)

gigiAriEma said...

aleen : okeyh xpe2..gigi tak kisah.. gud lux dear! :)

gigiAriEma said...

kure kure comel : hehe.. kita sama lar kan.. hehe
tapi gigi budak baru bljar lagi.. :)

gigiAriEma said...

zati : hehe.. setelah sekian lama? lama jgak la tuh kan jat..huhu :)

gigiAriEma said...

eija: hehe.. halohalo eija.. :)

gigiAriEma said...

de'din : haha.. nak jugak.. bole la bole lar.. amek2.. :P

gigiAriEma said...

mr iz : gigi palsu elang lar tuh yg merepek sgt tuh.. :P

gigiAriEma said...

lindarahim : wahhh ramai yee yg pkai braces.. tenkiu linda.. hope it will be to me.. :)

zacky ~786~ said...

hye gigi .~ :D

gigiAriEma said...

zacky : hai zack.... :)

YanaMIB said...

hye gigi..

gigi mood biru..ai mood pink hr ni..eh mcm hari² je mood pink..huhuhu~ =P

gigiAriEma said...

hehehe..camat pengantin baru cik yana! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...