Apr 15, 2011

gigi pergi.. kalian pun pergi..

assalamualaikum...apa habaqqqq...hehe..lama tak dengar cerita blogger nih aih.. gigi baru nak buat entry ni ha.. sorry la nah..gigi baru sempat nak bergigit ke blog kalians..

ooo.. mentang-mentanng lar gigi pergi kejap..kalians pun pergi la yea.. tak datang jenguk gigi pun yea.. nak kena gigit betul la kalians nih.. huhuhu.. marah ni ha.. marahhhhhhhhhhh............ ada gaya macam hulk tak?hehe..tetiba jadi hijau..satu jalan penyelesaian nak bagi gigi tak marah..cepat senyum sampai nampak gigi..cepat2..gigiAku nak tengok..sebelum tuh pastikan semua gosok gigi dulu tau.. hehe.. gurau-gurau sahaja yea.. gigi tak marah pun.. siapa suruh gigi tak update blog dia kan? haa kan dah kurang yang datang..grrr....dush2!! gigit gigi sendiri sebab marah diri sendiri.. ngeee.. nak suruh kalian tolong gigit kejap lagi sakit pulak kan.. hehe.. :P

turttttttttttttttttttttt.....merepek dah ni..ce korang tengok..betapa sikitnya yang datang... hahaha..bikin wa terkejut je la.. :)


haa.. yang 25 tuh baru kelmarin..sebab gigi baru bergiat menggigit..hahaha..tengok yang sebelum2 ni punya..nak sampai 20 pun tak sampai.. kesiannnnn..huhu..tak apa..lepas nih gigi pergi gigit blog kalians....meawwwww......... >.<

gigit sat ni :: muka gigi dah semakin burn sebab asyik berjemur tengah site.. tapi tak apa gigi tak kisah sebab dapat belajar erti penat lelah dalam bidang yang gigi belajar lebih banyak.. :)

cekidoutttt!!!!!



12 comments:

nur ikhyar dee said...

gigi!!!!

welcome back!



^_^

aleen aiden said...

eh,alin slalu je datang!xtipu.hee :P

De'din said...

aku tolong ingat kan ang update blog,,, haha

Mr iz said...

he he he gigi dah tak putih lagi jadi gosok lah gigi...he he he.....

gigiAriEma said...

ikhyar : darla~~ uhuh.. rindu gigi yee.. :)

gigiAriEma said...

aleen : hehe.. yeke alin selalu dtg...hee..xpe gigi selalu pergi nnty.. :)

gigiAriEma said...

de'din : tlog ingat kan aku.....hahaha.. :P

gigiAriEma said...

mr iz : memang kena gsok byk kali dah nih.. qada2..hehehe :P

zati embong said...

gigi sebok dgn ape skrg gigi?

gigiAriEma said...

zati : gigi da jitra skrg nih.. site sini buat projek skolah pkai ibs..best gak la blajar benda baru..huhu

KUREKURE COMEL said...

gg lama menghilang...hehehe..
mina rajin pe usha sini....hehehe...



takpe...gg kena fokus li kan...
hope buat terbaik...okeeii...

gigiAriEma said...

gigi pun p gigit mina taw.. hehe :)

ok bos! mmang nak wat yg terbaik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...