Mar 6, 2011

My 1st Giveaway by Shida dan Esya



fisrt :
gigi ditag oleh shida biru comel untuk join GA shida yang fisrt :)
second : 
mintak ampun maap dgn shida sebab lambat join GA ni. 
sedangkan shida tag lama dah kan. shida tak putus asa 
langsung tanya gigi bila nak join.
sentiasa dan tak pernah lupakan gigi kalau dia dah update.
sangat menghargai tu.. 
yippe!
gigi bukan ape..
gigi sibuk..huhu..**kalah menteri. 


ok. jum gigi dah start enjin nah join GA shida ni. :)
kalau korang nak tau selanjutnye. korang gi terjah blog shida taw.
pastu cakap gigi yang ajak terjah.haha
[nih bodek cara gigi. :P]


gigi suka buat blog kerana..........
gigi suka baca cerita orang tau.kalau dekat blog ni gigi memang suka la sebab 
banyak boleh kongsi bagai and kenal blogger-blogger yang baru dan yang dah otai. :)
paling gigi suka buat blog nih mula-mula dulu sebab
bila ada follower yang datang blog gigi je diorang mintak gigi. hihihihi
rasa macam nak kasi betul-betul je.tapi tuh la tak kesampaian.
 cuma dapat buat entri untuk kalians semua.



tengok punya la baik ni kalau boleh nak bagi gigi ni ha.. hehe
khas untuk shida and followers gigi..
(0_o)/)


ok. cukup kot slogan paling paling ringkas untuk shida. :)
nanti panjang-panjang shida ngantuk pula baca. hehe

gigi tag kan GA nih untuk >>
anis
bdk kck
fara azmi
nadia
eija


peace!!

26 comments:

Eija Hassan said...

wah wah.hee.
tq cz tag.BTW,gud luck (;

gigiAriEma said...

tengs dear.. :)

Muhamad Zaki Zafir said...

salam singgah.. :D

student dentist eh? nak tanya je.gigi bongsu, kalau dh tumbuh, elok biar atau cabut?

dh jumpa dentist dah.dia terus recommend kena cabut gigi tu.bkn x nk cabut, tp gaya dia mcm nk bisnes servis je, balik2 sebut psl harga, kos.jd xbpe yakin lak dia tu betul2 ke ape ke. :)

oh all the best ga tu ya. ;)

KUREKURE COMEL said...

hahaha...ada tokoh gg tu...kihkihkih..


sempat lg...pic tu la yg nk share hari tu ek...hihihi...

gigiAriEma said...

zaki : eh gigi student civil lor..huhu

gigiAriEma said...

mina : haha.. tokoh?? :P
ha pandai2! mina pndai yee!! pic yg nih lor.. :)

Bdk Kck (HajarRasdi) said...

thanx mieqha! nnty kalau hajar rajin hajar join la ye!
nway, all the best! =)

shida saje said...

buat gigiAriema ku terchomot:
TQ sgt2 akhirnya join jga GA ni,hahaa..mmg shida kejar gigi walau ke jamban =P tapi shida tutup hidung la sebab mucukkk hahaa..

anyway ini the best entri shida baca taw tertarik jer hihi ^_^
lagi2 simple plus2 pendek tu yg penting
supaya shida baca buka mata bukn tutp mata hihi~
pape pun GudLuck buat kawan shida sorg nih muaxxx ~

p/s: shida da update GA ^_~

echah mashuri said...

gudluck gg!:)

bunga said...

good luck gigi..kita saingan..hahaha..

fyna said...

gud luck!!~

Imran nyambek said...

nakkkk

gigiAriEma said...

hajar : hehe.. okey dear.. no hal.. :)

gigiAriEma said...

shida : senyum smpai nampak semua gigi nih.. sonok2.. ngeeee :P

gigiAriEma said...

echah : oke dear..doakan gigi.. :)

gigiAriEma said...

bunga : hehe.. jum saing jum..gigit same2..ngeee :)

gigiAriEma said...

fyna : tengs dear.. :)

gigiAriEma said...

imran : apo yg nakkk nya tu??? hiihihi

zati embong said...

gigi!2 pic masa kat langkawi eh?

good luck dear.

gigiAriEma said...

yup2..tuh la pic msa dkt lgkawi..ngee :P

azzey said...

Gud luck ye..:)

Dda Ly said...

gud luck kamu..:)

meh ke rumah..
~stationery~
keep in touch ye..♥♥♥

aleen aiden said...

alin pon sker bace cerita org.huhuh

gigiAriEma said...

azzey : terimas dear.. :)

gigiAriEma said...

Dda ly : tengs dear.. :)
oke gigi pergi jap g ye :)

gigiAriEma said...

aleen : kita serupa...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...