Mar 5, 2011

gigi dah mula pasar kan produk shampoonya???


assalamualaikum... dah lama gigi tak update blog gigi ni kan. Gigi sibuk sikit sejak akhir ni. macam-macam hal. sampai tak sempat la nak blogwalking dekat blog korang kan. sorry sangat, tapi kalian-kalian yang dah datang singgah tuh terima kasih sangat sudi singgah blog gigi ni. Gigi akan mula start enjin gigi jap lagi pada korang yang datang singgah blog gigi ni.. o_0

ok. kita balik pada tajuk sebenar yee.. Adakah gigi sibuk disebabkan penglibatan gigi dalam bidang bisnes pula? bisnes jual shampo?? cari duit lebih ke? haha.. terttttttt!!!! salah~~~

hari tu ada lar gigi tengah kushuk nonton ni tetiba keluar iklan shampo. Ntah macam mana ntah gigi boleh terberangan nak buat SHAMPOO GIGI.. haha.. Macam best je kan.. lepas tu je mula la terbayang kalau gigi punya produk dah popular macam siti simply tu ha.. tak tercapai dik akal larh. haha. tapi gigi ingat nak buat tuk semua boleh pakai lar kan. lepas tu gigi nak buat siapa yang pakai shampoo gigi ni tak payanh susah dah nak meletihkan tangan korangs dekat kepala tuh. dah siap ade tangan lain tolong cucikan. jeng3!!
tangan siapakah itu? haha. ce korang bayang kan dalam botol shampoo yang ajaib tuh. :P

sumber : cik google.
** korang rasa kalau pakai carpet shampoo da tak rambut kita jadi ce gini >>>
.
.
.
.
.
.
.


credit tu google.
dan yang terakhir.
dedikasi google lagi dengan gabungan hasil tangan gigi.
hehehe
peace!!





37 comments:

tomato said...

tamo beli lah... muahahaha :P

Nabilah Atiqah said...

hope akn jd knytaan k...hehehe

KUREKURE COMEL said...

hahaha....sengal gg ni....
agak2 lebat tak rambut lepas pkai shampoo tu...kihkihkih...


ke terus jd botak....hahaha...

echah mashuri said...

HAHAHA...tp pic last mcm cun.ahha.bila gg nak lancarkan produk;p

Puan Besar Shag Yahaya said...

Rambut last tu sangat COOLIO! ;D

shida saje said...

hahahaa...gilesss lawak gi!

gigiAriEma said...

tomato : haha. xmo beli xpe. gigi simbah cat kat umah tk..
paksa ala2 ah long nih. hahaha

gigiAriEma said...

nabilah : haha. knyataan? amin... :)

gigiAriEma said...

mina : lebih sesuia la dgn sape2 yg nak botak cpt.. hahaha

gigiAriEma said...

echah : pic last tuh cun ye?
tpi xnmpk la hasil tgn gigi tpi tuh kan.. kecik sgt.. huhu

gigiAriEma said...

shag : betul2 holiauuu!!! hehe

gigiAriEma said...

shida: gila pun tak lawak ceni an shida.. hehehe

shahjiehan said...

hehehehh

Puan Besar Shag Yahaya said...

Sayam. Mata sepet itu menyeksakan kadang kadang. Sebab orang Melayu suka pandang Shag jeling jeling. Kalau Shag senyum dorang buat muka. Lepas tu, nak kerja memang payah. Padahal nak kerja jadi salesgirl je! Uhuk ;'(

nur ikhyar dee said...

i tengah bayangkan nie...hehehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Btw, Shag kelik duit untuk HB Gigi sayam ;)

Mr iz said...

kalau nak laku banyak syampu..he he syampoo warna putih kasi bkin syampoo warna itam ...he he he... barebut orang beli...he he he... majulah gigi untuk negara... he he he he....

nub said...

gigi..cepat shampoo gigi ceq. ahahhaha

aLieF si Muncung ManiS said...

macam best je..buat rambut macam goku...gigi,,alief nak satu!! haha..

bunga said...

hahahah...leh yek gigi terpk pasal shepomm gigi..haha..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kih3.....comel plak tgk pic2 tu =)

zati embong said...

huhu,kalau la leh bentuk cm2,alamat makin bertambah bil air nanti,duk dalam toilet berjam2 asek main dgn syampoo gigi.haha

gigiAriEma said...

ikhyar : haha. u byg bombastic skit tau.. baru gahh! haha

gigiAriEma said...

mr iz : maju gigi untuk negra? haha dasayat!!!

gigiAriEma said...

nub : gigi tak mau shampo gigi nub, shampoo gigi dah da tgn.. hahaha

gigiAriEma said...

akief : wahh goku hensem! bole2 klau nak satu.. hehe

gigiAriEma said...

bunga : hehe.. gigi suka brgan.. tp klau skali brgan bombastic gitu.! haha
bunga buat la prfume bunga lak.. hehe

gigiAriEma said...

gksb : hehe. google..

gigiAriEma said...

zati : xpe jat nanti gigi wat plak produk paip air xpyh bil.. hahahaha :P

lea said...

cepat pasarkan
lea nak beli neh...haha

gigiAriEma said...

lea : hehe. lea brminat yea.. yeye! cpt gigi kaya.. haha

De'din said...

wow,,
gila lah blog ni makin maju,,, !

keep blogging kawan ku !


p/s : rasanya ini sahaja comment yg membina dekat blog ang,, yg len semua karut ,, haha

gigiAriEma said...

haha. tahniah sbb bole bg komen yg membina tuk gigi, :)

azzey said...

ha3..lawak2. entry yg menenangkan hati ptg2 cam gini..:)

ayulunera said...

hahah...lawak la gigi ni....kalo ade dipasaran jangan lupe tag...gegege....

gigiAriEma said...

azzey : hehe. hati tenang senyum selalu. yazaaa :)

gigiAriEma said...

ayulunera : insyaallah..kalau ade dipasaran ayu gigi tak lupa aih nak tag.. haha.."kalau ade"..hee :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...