Mar 31, 2011

bila labu labi bertukar jadi perempuan??


bila che pah bertukar jadik labu labi??haha
baru semalam hape? lepas gigi tergigit belacan.. 
werkkk!! 

ce cakap ceni dulu dengan gigi >>>>

ce citer ! ce citer !

hehe
dia labu..
labi siapa pulak? 
jengjengjeng!!
.
.
.
.
.
.



comel kan che pah ni..
gigi nak kenal kan dia sebab sudi wat entry sal gigi buruk nih dekat blog comel dia..
ce kalians 


ni pulak labu labi malaysia.. dalam ingatan..

terimas yee che pah.. :)
psstt..entry nih sebenarnya buat lama dah..
cuma tak post lagi je.. haha
saja peram dulu..
bagi ada rasa macam pekasam..sedap tau..
kalians makan tak pekasam??
haa.. siapa tak makan,,ce cuba.. :)

takut tak sempat nak blogwalking.. 
thank you alls sudi follow gigi buruk nih.. :)

jom terjah che pah!!
cekidout!!
(o_0)/)

25 comments:

nur ikhyar dee said...

saya makan pekasam hokey!
biarpun selepas itu hidung akan gatal tahap gaban sampai rasa nak menggigit...hehe

KUREKURE COMEL said...

alolo...comel gile patung tu...
namanye mina tak tau..hehehe..


pekasam?alamak...mina tak reti nak mkn la...hehehe...



nnnti mina terjah che pah...hehehehe

si para para said...

terjah!!!


err macam mana nak gigit gigi tu..emm

Mr iz said...

comel gak cik pah ni ye.... he he he... gunakan lah gigi untuk mengigit....he he he...

labudanlabi said...

thanks dear banyak2 eh publish entry pasal kita.majulah blogger2 untuk negara,hehe.
p/s:awak cakap psal pekasam,rindu pulak saya nak makan.dekat uk neh mana nak ada pekasam.awak buat saya rindu,hehehe.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
teringgat certa labu labi bila tengok pic tu

aleen aiden said...

ok patung 2 somel bapak!mane nak cari?hee

zati embong said...

hihi sweet betul patung 2.teringt akak ofismate cari patung yg ada kaki mulut mata hidung.sbb anak dia da psiko2 ckp sorg2 dgn bntal peluk.haha

Arpiiz said...

saya tak makan pekasam sebab tak pernah makan pun..hehe

shida saje said...

gigi telah ditag oleh saya! ^_^

aLieF si Muncung ManiS said...

jom gigi..alief jadi labu,,gigi jadi labi..hehe..

aLieF si Muncung ManiS said...

jom gigi..alief jadi labu,,gigi jadi labi..hehe..

comel said...

eh budak ni...makin banyak pulak ko mengarot.

hhahahaha
mau jadi labu labi la..gigi tu x cukup pelik lagi ek kak long.?

hehehehh

gigiAriEma said...

ikhyar : haha.. samo larh kito eyh..sodappppp eyh.. nyummmm3

gigiAriEma said...

mina : mina tak rti mkn/ meh gigi nak ajar.. bukak mulut peh tu gigit..hehe sedap mina....

gigiAriEma said...

para2 : mcm mna nak gigit gigi yee? hehe.. nganga je.. :P

gigiAriEma said...

mr iz : haa..comey2.. g la gigit blog dia tau.. :)

gigiAriEma said...

labudanlabi : hehe..welcome dear..balik la mlysia selalu..hehehe

gigiAriEma said...

brutal solo : cerita dulu best kan.. :)

gigiAriEma said...

alen : haaa cari dekat labu..hehe

gigiAriEma said...

zati : hahaha.. tergelak sorang2 plak baca komen jat..gila ar ank akk tuh.. kena cari bear2 yg besaww...heheh

gigiAriEma said...

arpizz : hehe..mkn la..sedap..

gigiAriEma said...

shida : tengs tag gigi lagi.. :)

gigiAriEma said...

alief : ok bereh sokmo.. hai labu! saya labi.. hehe

gigiAriEma said...

comel : haha.. mengarot apenya lak along oi.. weeeekkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...