Mar 9, 2011

beauty girl with brain and beauty girl with no brain

gah tak weyh tajuk entry kali nih? haha
gigi dapat idea nih pon kawan gigi yang suggest kan..
terimas sekali lagi yea eiza ibrahim. :)

ok. korang rasa mana lagi sempoi nak gigit?
perempuan yang cantik , perempuam tu jugak pandai ataupun
perempuan yang cantik cun melecun tapi tak seberape nak pandai.
dalam bahasa kasar : otak kosong.hehe :)
mane satu gigit sedap nih ? ngeeee

kalau kita tanya lelaki?
dua2 kot nak gigit.
sebab?
dua2 cun babe..grrrrrrrrr....[ape grrrr2?gersang?!]
biar tak pandai janji cun babe!
pandai tu nanti boleh ajar bagi pandai. hahah
nah kau!! kena gigit dengan aku pulak.. haha
semua lelaki macam tu ke weyh?
tak pe ok jugak mind set korangkan..
ade niat baik NAK ajar perempuan yang tak seberape pandai nih.. :)

iklan weyh. saje nak kasi korang hilang boring baca entry gigi. hehe 


macam mana pulak yang cun and pandai jugak..
cukup package tuh babe?
kalau yang jenis nih mesti la lelaki lagi hendak kan?
dah la cun pandai pulak..
bila kahwin nanti dapat mencantikkan anak aku.
anak aku pun pandai. haha.
[tetiba jadi lelaki jap,konon la]hhaha
tak ape kalau aku yang x pandai.?
eh cen tu pulak.. haha

wink!wink!
bertukar balik jadi gigi~~~~

bagi pendapat gigi kalau perempuan yang cantik tapi tak seberapa
nak ade ilmu sangat ni dah banyak dekat malaysia.
cth : artis sekarang banyak ape..kaya pulak tuh. sape2?? terrttttttttttttttttt!!! :P
yang tuh gigi tak kisah janji kalau boleh tuh jangan sampai terpecah rahsia.
tapi sekarang kita tak nampak sangat kan yang cantik tu dalam dia macam manakan.?

perempuan yang cantik and ilmu didada sangat lar full..
gigi tersangat respek larh kalau perempuan macam nih.
lelaki mana dapat tuh kira memang sangat bertuah lar kan.
pandai dalam segala bidang pulak lagi lar untung.
dari dalam dapur hingga lar segalanya.
cth terdekat : heliza helmi.
ha... lelaki mana tak cair tengok dia? ce gigit sikit telinga gigi ni ha.
kalau tak cair tu memang korang lelaki ni tak sunat lagi kot.haha

gigi juga suka tengok si cantik manis fatin liyana ni.
haa.. siapa tak kenal kan...
dah lar cun pandai pulak tuh..
opss..gigi tak lesbian ok.!
hanya berangan seketika kalau la gigi jadi FL.. hahaha :P


ape pendapat korang yang lelaki?
dan ape pulak pendapat perempuan sendiri?
meh2 shear dengan gigi.. :)


35 comments:

shida saje said...

hehe..cantik pada rupa jer xboleh kalau nak cantik bia dalam segala aspek baru dkate cantik.
kalau cntik jer tp gigi xde watpe xcantik gak kan hihi ^_^

erkk...sape fatin liyana tuh?? =P

Mr iz said...

cantik....emmmm.... luas maksud cantik ni...he he he....tp kalau semua nak yang cantik yang tak cantik mcm mana lak jd nye...he he he... si pandai dan si tak pandai....he he he.... aku nak yang pandai.... he he he ..pandai yang tak pandai meninggi diri...he he he..tu je... bg aku cantik adalah cantik dlm hati dalam ilmu agama lagi best walapun sebenarnye dia tak cantik...cerah masa depan...he he he...eh apa ni...he he he... aduusss... he he he.. apa apa pun boleh...he he he he...eh apa yg aku mengarut ni...he he he

KUREKURE COMEL said...

walau se perfect mana pompuan tu...
mesti ada kelemahannnye...caya lah...



kalau cantik + pandai...tp perangai hampeh...cmne tu?....begitu jgk sebaliknya...

so lg suggest pompuan yg cantik [d dalaman...fuuhhh...sgt tabik...

bg pdpt mina la...heeeee...

nub said...

spa kuat pukoi dia cantik. kahkah..

hahaha melawak2 jaa. macam2 mana pun cantik janji perangai pun sama cantik =)

aLieF si Muncung ManiS said...

alief pun setuju dgn nub..cantik tak cantik,belakang kira...yang penting perangai cantik..lagi bagus kalau girl itu cantik,pandai,dan baek hati,solehah...complete package..cantik menarik trtarik mmg da boom

Muhamad Zaki Zafir said...

complete package, itulah yg terbaik.mudah nk bimbing.

cantik tp kurang brilmu,mcm kureng sikit.tp kalau semua asyik nk yg complete package, siapa yg nk bimbing golongan mcm ni kan? :)

tp kahwini kerana agamanya, nescaya kamu akan bahagia.insyallah kita stick pada yg tu. :)

zati embong said...

pada jat cantikkalau xde ilmu pengetahuan langsung x bestlah.at least biarlah balance.kan gigi?

bunga said...

cantik kenalah dari luar dan dalam kan gigi..

gigiAriEma said...

shida : hahaha. betoi2..! gigi xde wat pe kan... yg penting gigi kena ade.. haha :)
wat2 tak kenal kan shida ni..gigit baru tauuu..haha

gigiAriEma said...

Mr iz : pandai yang tak pandai meninggi diri ni memang best kan..kalau laki pon gigi suka..ngee
eh jap..
cntik dlm hati dlm ilmu agma lagi best walapun sbenarnye dia tak cntik...cerah msa dpan?? haha.. mendalam nih maksud dia.. :P

gigiAriEma said...

mina : xnak la yang perangai hampeh kan2.. hehe

sokong jugak dgn pndpt mina.. caya larhh! :)

gigiAriEma said...

nub : kalau sttement yg mula tuh betoi gigi pon nak pukoi.. haha
payah zaman skrg nak cari mcm tuh kan. :)

gigiAriEma said...

alief : cantik,pandai,dan baek hati,solehah... cepat2.. sape nak jadi isteri alief...hehe..

gigiAriEma said...

zaki : yee... sentiasa stick dgn yg tuh.. agama lebih penting.. laki pon kena cari yg ade agma spya leh bimbing kita prmpuan ni :)

gigiAriEma said...

jat : ha.. betoi2.. memang kena balance la kan jat..
ilmu penting.. :)

gigiAriEma said...

bunnga : yup2.. betoi2.. luar dlm tu larh yg dicari2 kan.. :)

Heidi Shafiq said...

xpe gigi x penting sgt.. yg penting kene jd wanita yg ade sifat terpuji.. :)

De'din said...

mna2 pon boleh asai tuttttttttttttttt !
ahah

IftiMonstaa said...

yeah! i like beauty with brain !

A'IM said...

cantik tak suka...nak yang chumel jer

Imran nyambek said...

tak kesah yang mane asal. cun.hoho

f_aRa_aINa989 said...

biar cantik hati, yg lain akan datang selepasnya..hehe..

Budak SEPINTAR yang pintar, :)

aNiS aNiSa said...

cantik,,pandai dan solehah perlu seimbang kan??

Diriwayatkan dari Abu Hurairah r.a., ia berkata: Rasulullah bersabda:

“Wanita dinikahi karena empat perkara; karena hartanya, karena kedudukannya/keturunannya, karena kecantikannya dan keranan agamanya. Maka, pilihlah yang baik agamanya niscaya engkau beruntung.” (Diriwayatkan oleh al-Bukhari (3/242), Muslim (2/1086), Abu Dawud (2047), an—Nasaa’i (6/68) dan Ibnu Majah (1858))

Adlan Solis said...

hehe..nak menggigit jer keje nyer..

gigiAriEma said...

HS : haha.. gigi ronggak nak gak ye.. xpe jnji akhlak baik.. bagus2.. ngee :P

gigiAriEma said...

de'din : apa maksud ang asai turtttt tu haaaa........................

gigiAriEma said...

iftimonstaa : yeahh!! i like~~~ :)

gigiAriEma said...

a'im : satu kapai la tuh.. haha

gigiAriEma said...

imran : asai cun ke asai seksi imran?? hahahaha :P

gigiAriEma said...

faina : betoi2.. hati mau cantikkkk.. :)

gigiAriEma said...

anis : yee.. perlu seimbang semua tuh...
terima kasih sudi kongsi hadis bersama.. :)

gigiAriEma said...

adlan. : haha nama pon gigi. :P

A'IM said...

sangat chumel gambar tu.. lama dah tak tengok die

gigiAriEma said...
This comment has been removed by the author.
Cikya said...

vote for beauty girl with brain!!

vote 10 kali.. :D

sebab,
bagi aku,
lebih selesa bercerita bicara sama orang ada otak maa...
cantik sahaja tidak cukup maa,
nanti aku gaya cakap sorang-sorang sebab respon dia..
owh? ye eh ? lar... tak sangka..

adehh..

cantik itu subjektif lagipun.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...