Feb 25, 2011

shida biru bagi tag nama dekat gigi. :)

assalamualaikum..
dengan mood baru sebab layout baru.
yang lama gigi terdelete.
sedih sangat..
nak remove benda lain, benda lain yang remove..grrr...geram2! macam nak gigit je ni..
kelmarin gigi pergi langkawi tengok site dekat sana.
klinik kesihatan 3.
haa..masuk sampai dalam dekat bahagian gigi. kebetulan instrument pergigian dah sampai.
wahhhh...teruja gila gigi tengok..hehe..nanti gigi upload yee.. :)

ok dah2..tak sebenarnye gigi rasa gigi nak kasi tau yang gigi di tag oleh shida sayang .
dan gigi pernah jawap solan tuh dekat sini.
kalau nak tau jawapannya >>


terima kaseh shida yee sudi bagi tag nama..hehe
mmmuuuaaahhh! Lap u larh! ^.^
gigi tag unutk semua follower gigi..
sudi lar jawap yee :)

12 comments:

KUREKURE COMEL said...

ni pun mina dh buat..hehehe...


comel tak gg2 kat sane?ade mcm gg kat cni tak?hihihi

zati embong said...

gigi tgk je kan?xde bawak masuk poket bawak balik kenangan2 kan?haha

De'din said...

men pakai history nmpak !
haha

gigiAriEma said...

mina : hehe..alat nak buat gigi palsu pon dah ade tau..egat nak bwk balik je alat tuh..
nak tlog buat gigi palsu dkt semua follower gigi..hahaha

gigiAriEma said...

zati : haha..tgk je lar..klw masuk poket kang nanti tak lepas kastam..hahahaha

gigiAriEma said...

de'din : dah dok sedia ada..pa slh nya..hehe

HaJaR said...

nak gigit balek.. haha.. =)

gigiAriEma said...

hajar : haha..kerakusan membalas dendam melanda kamo.. :P

shida saje said...

gigi ooo gigi bila nk join GA nih nk tgu apa lagi ...lalallallaaa...larikkkkk ^_^

aleen aiden said...

nak remove benda laen benda laen yg remove?mcm mane tuh?hu3

gigiAriEma said...

shida : haha..gigi kejar ni haaaaa.... :P

gigiAriEma said...

aleen : remove gadjet dear.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...