Feb 13, 2011

gigi nak first give away from de'din


syarat nya cukup mudah !

1) Buatkan satu entri bertajuk 'saya nak first give away from de'din'
2)(Jangan lupa link blog De'din dalam entri tu)
3) listkan hadiahnya !
4) tag 3 blogger dan pastikan mereka mengetahuinya !
5) tinggalkan link Entri Giveaway dibawah entri ini
6 ) dan mention kan penaja tshirt tersebut iaitu :

ni ha penaja dia punya nama >> strawbearu



.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok.kali nih gigi memang tengah serius.
gigi nak first give away nih dari de'din pastu 
gigi nak bagi kat dia balik.
sebab dia baik hati sangat nak bagi kat orang kan.
mesti dia loike punya larh..haha.
gigi nampak dah muka excited de'din.. :P
** abaikan fakta di atas.
**penipuan semata-mata..haha..
fakta sebenar >> kalau gigi dapat gigi nak la.tak kan nak bagi dia balek. wewerkk!!!
nak baju tuh weyh!! 

hadiah

1st   : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd  :Top up RM 10
3th   :Top up RM 5



ok gigi tag kan >>

12 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

waaahh..gigi...good luck taw..kalau menang bagitaw kat gusi k..heehe.gusi sentiasa doakan gigi..

zati embong said...

good luck gigi O.o

gigiAriEma said...

alief : haha..xpenah lupakan gusi..kalau menang lar..hihi

gigiAriEma said...

tengs jat..jum la juin.. :)

De'din said...

cubaan merasuah,,.
konpom x mng !
ahah

gigiAriEma said...

okey..aku tarik diri dri men join..
unjoined ur contest..daaaa

KUREKURE COMEL said...

gud luck gg....hoyeeeyyy...

YanaMIB said...

gud luck! ^_^

bunga said...

good luck cyg..

KUREKURE COMEL said...

hope gg menang hadiah pertama ye...hehehe

Eija Hassan said...

wahh,gud luck gigi.
all the best (;

Ujang9897 said...

gdluck gigi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...