Feb 27, 2011

nama sebenar gigi


assalamualaikum gigi sekalians (0_o)/)

sekarang nih sedang hangat tentang pelacur blogger babe! haha.
dari yang diterbitkan oleh lensa rosak.
kalau nak gigi cerita kat sini dah macam membazir tenaga je kan.
gigi tahu kalians semua mesti tahu punya cerita yang tengah panas sekarang nih kan..hehe..
alahai....benda pe lar yang rosak tuh kan..lensa dia ke??
no komen..[nada fasha sanda time di terjah]haha


ok. cukup dah takat tuh je. Sebenarnya gigi nak cerita ada apa dengan nama gigi? gigi di tag oleh cik tomato kering tau. Tapi sayang lar..
contest tuh dah expired.
so, entry gigi nih lebih kurang entry basi lar kan.haha.
mintak maaf sangat dengan TK and penganjur contest.
gigi sibuk sikit sejak dua menjak nih.
nak blogwalking pon tak sempat.

nampak tuh siap da karton lagi bagi tau. :(


kalians rasa nama gigi ape?
kawan-kawan gigi paggil dekat gigi ape?
gigi tuh cuma nma samaran gigi dekat blog.
gigi pergi jalan blog kalians memang gigi akan pakai tag nama gigi GIGI.
GIGIAKU. simple. tak payah nak fikir lama macam mana nak sebut kan.
ramai jugak lar yang datang blog gigi tanya nama gigi sebenarnya apa? :)
gigi dah selesa sangat orang panggil gigi dekat dalam dunia blog nih. tapi kadang kalau time tengah buat entry ke blogwalking ke, time tu kan mesti gelarkan nama gigi bila dalam masa yang sama tengah message pulak, sekali  tertulis panggilan manja gigi daaa.... haha. nasib la dan sedar.
tapi kalau kalians nak panggil gigi ape pun tak ape..
gigi tak kesah.. :)


haaa......
meh dekat2 sikit nak kasi tau nih exclusive tau.

nama kawan gigi panggil -------------------> miera @ jannah
nama dalam facebook ----------------> mieqha mieya
[saja gatai tangan nak letak nama lain sikit.haha]
nama dalam ic -----------------> amieratul jannah bt ahmad rosli.
haaa....panjang tau..
[agak2 gigi susu tergagap tak nanti kalau nak sebut nama gigi time nikah?haha]

maksud ?
myibu cakap : puteri syurga
gigi cari maksud dalam buku nama-nama islam pon maksud yang sama. :)
apa-apa pun gigi bangga dengan nama gigi. :)
peace!! \"/




34 comments:

zati embong said...

bagusnya O.o

maksud nama jat,cahaya kekuatan O.o

gigiAriEma said...

hehe.. patut jat kuat kan2....

nub said...

gigi tetap gigi jugak. hahahahaha

KUREKURE COMEL said...

bestnye nama jannah...oppsss...
mcm pelik pulak...pgl gg je la..
heeee....

tomato said...

wahhh!! sedapnye name..teringat membe ceq pon ade panggil ceq jannah..sebab ceq tipu die..kekekeke :P

bunga said...

cantik nama gigi..maksud dia pom cntik..:)

bun said...

cantik maksud die
insya-Allah jadi puteri syurga yep :P

aleen aiden said...

hai jannah!

name jannah 2 lagi suweetla.....hu3

haneyzatul.amira.amran said...

puteri syurga~
nicee name :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Gigi!! Lama gilos Shag tak mai sini. Keke. Soli soli maa~

Gigi, sayam kena tag join GA ;) Meh jengah SINI

De'din said...

wooooo,,
baru aku tau nama ang yg sebenar,, haha

fRaMe+LenSeS said...

Comel ja nama kamu.. :)
Nadh suka. ;))

Muhd Fadil said...

dah la nama comel, blog comel.. tuan dia pun comel..
hehe.. folo up blog gigi yg comel ni.

shida saje said...

dear guduck hehe =)

gigiAriEma said...

nub : gigi hitam lar hang...haha :P

gigiAriEma said...

mina : hehe..terimas syg! pggil gigi je lar..hehe

gigiAriEma said...

tomato : hehe.. pandai noh cik TK..
suka pekena org pa.....hehehe

gigiAriEma said...

bunga : hehe.. tengs dear..
** blushing

gigiAriEma said...

bun : insya Allah kan.. :)
doa2kan..hee

gigiAriEma said...

hai aleen ! hehe..
terimas yunk.. :)

gigiAriEma said...

haney : amieratul jannah.. hehe..
tq dear..
pa2 pun kita punya nama dkt sma kan2..hehe
amira :)

gigiAriEma said...

shag : hehe.. tak pe dear.. gigi pun baru sempat g jalan blog shag.. sowy jugak :)

gigiAriEma said...

de'din : haha..gegeh gila..baru tau noh.. kedebush baru tau! :P

gigiAriEma said...

terima kasih nadh ! :)

gigiAriEma said...

fadil : gigi rasa penyu comey g aw.. :)

gigiAriEma said...

shida : guduck? hehe..
gigi tak sempat nak join la yunk.. huhu

Mr iz said...

cik jannah rupenye.... gigi aku apasal tak putih yek...hehe he

gigiAriEma said...

mr iz : haha.. gigi iz tak di tonyoh dgn arang kot.. ngee :P

De'din said...

ang x pernah ckp pon selama nih !
haha

aLieF si Muncung ManiS said...

halo gigi..saya gusi..hehehe..wahh..gigi,,sedap nye nama Ic gigi..huhu

gigiAriEma said...

din : haha. aku gtaw ag yg xmaw taw.. :P


alief : hehe..sdap boleh mkn pe..hehe

arxar said...

lahai name sedap yang.
panggil gigi jugak ea hehe

arxar said...

lahai name sedap yang.
panggil gigi jugak ea hehe

gigiAriEma said...

ehehe. xpe bole je nak pggil name pon..
gigi tak kisah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...