Jan 17, 2011

serabot serabai mungkin akan ada virus

mai-mai cek nak cerita sikit apa pasai cek serabut sangat hari ni.?
serabut pasai apa?
cinta?
masing-masing dengan masalah tersendiri.huhu.sabar larh sekalian orang berkahwin pon buleh berkadoh weyh.tambah lar yang tak kahwin lagi ni weyh.
untuk huda >> sabar~~ mungkin ade hikmahnya si dia tak de dekat sisi kamo.
mungkin Allah nak biarkan kalian merindui seketika. thing +ve dear. :)
untuk suha >> patient..just patience can treat us.and simple i want to sad thats kamo sudah berbaik-baik dengan si dia. :) good girl! 
untuk gigi susu >> i always be patience with your " perangai " .hihihi.senanya tak de masalah pe pon dengan gigi susu.tapi saje je interframe nama. gatalnya..eh3.....
tetiba speaking pelik habes pulak.ahaks!
kawan?
semua kawan-kawan cek ok jia.clasmate cek!!bila nak ketemu balik tak tau??!!
rindu kot................
tengahari tadi cek sembang-sembang la dengan suha pasai rumah sewa untuk sem depan[lepas aku habis L.I]
rumah taman haruan yang suha stay masa sem 3 hari tu dah diorang tak boleh nak stay sebab encik jaafar nak bagi kat junior sem 3?ooohhhhh...
diorang dah bagi tahu awal-awal lagi senanya kat encik jaafar tapi...hurmmmm...kang cek cakap janji melayu tak serupa bikin kang.macam terlebih pulak bukan ape tu lecturer kami dan kami-kami jugak.haha
[padahal dah tercakap]
ok2.pusing kepala pikir pasal rumah sewa nih.last-last...........
tawu rumah kat mana kami nampak macam best???jeng3!!!
de'din taman kota kenari kat mana?cek dengan kawan-kawan cek nak pegi cari rumah kat sana ada tak taw.??haha..bagi la ada nah3???? blueerrrkk~~ 
senang sikit kot kita satu kelas nak study.
ecewahh.......ingat nak study tu.angan-angan taik berangan larh hang nih gigi.haha
tapi cik asma tak nak la yang tak de perabot.huhu
nanti kosong jia rumah.habes kurang pun ade misyen basuh.hahaha.
macam-macam..
jap-jap...........hihi.
apa pasai cek kaluit sangat nak sembang pasal rumah sewa diorang?
sebab.........masa sem 3 dulu cek dok hostel then bila nak date dengan gigisusu jia susah lar kan.
la maklum lar duduk hostel nih.paham-pahem la kan.kikiki.
cek balik rumah depa la kalau cek punya gigi susu nak mai kulim.ngeeeee............
tima kaseh noh sekalian taman haruan!!
mmuuaahahaha!!luv u alls!!
duet?
mungkin lar kan kawan2?hehehehehe.mata dipenuhi dangan $___$
tapi duet tak berapa nak ada la.
cek tak tawu la nak p cekau duet kat mana.
la nih cek cuma tunggu duet elaun practikal cek tuh jia.
dah la cek tak buat pinjaman ptptipu..grrrrr..... 
best nya bila call clasmate cek kat k.L tuh dia practikal dapat rm350!
banyak lor..tapi ok la kan ekonomi dekat sana kan lain sikit dekat kedah ni.murah lagi. 
.
.
.
.
.
.
turrrrttttttttttttttt...blank seketika............ ~O_0~
.
.
.
.
.
.
.

tengok tu muka memasing senyonyon jia an?hihi.serabai adalah adik kepada serabot.betul ke weyh???haha.
nih gara-gara lepas kami bincang tentang menyelesaikan masalah di office. :(
tepat jam 5.30.pm jia kami chaw terus.!haha.memang sebegitu dah perangai budak-budak practikal kot?yeke??kebanyakan la kan..
ampa nak dak virus serabot kami nih?haha.tak mau?jom2 tidor~~ ZzZ ~~
esok kami pegi site..ngeeee....ada kebebasan sedikit kat celah site tuh taw!nak join mai la site kami. :p
nak tido awal dah.jom.nunite dear readers sekalian..mmuuaahahaha!! <3



p/s:: kalau korang perasan la.aku punya kata ganti diri aku dah bertukar jadi "cek" jap kat entry   nih!haha.teringat huda


17 comments:

BilaGadisBercerita said...

gunalah antivirus kapersky 2011! hehe.. dijamin 100% hilang virus!

saiaAriEma said...

hakhakhak. terlebih suda~~power sgt tuh.nak pakai vaksin jia..kikiki

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau di calculate balik antara KL dgn kedah kdg2 sama jer.. even kalau gaji clerk kat sana rate plg tggi pn maybe 700 tp sini blh dpt 1500 tp paham2 je la taraf hidup kl ni.. pi mai pi mai sama jer apa yg kita dpt, kan??

BilaGadisBercerita said...

lekat-lekit : tbetul 2.. sokong 101%! hehe

saiaAriEma said...

lekat lekit :: ngee..betul la gak tu kan.tapi kalau stay kan rumah sendri juga mcm sma jia.klau la kan.tapi lebih kurang jugk kn. :)

intan :: hahaha.kamo x dpt elaun kamo skong la 101 la! :P

BilaGadisBercerita said...

kawin cepat2 !

De'din said...

cis !
elaun depa lebih 50 ja dri aku !
kalo li ngan co aku kat kl..
dia byr elaun rm 600 !
banyak beb
tmpat tido, transport depa sedia
makan ja sendiri..
tpi kali p kali mai,,
x padan wooo
sbb tu aku stay kedah

aku nak dok ostel sem 5 !
sng sikit
7.55 baru kuaq dri bilik
haha

KiRaNA said...

hehehe..
serabai kami tak habis lagi DEH....
TENSION2!!!
ahaks...elaun tak ckup la>..
TU kata aku...suha???lg tak cukup...
CEK suka la cita kamoo yang ni..hehehe...PEACE!!!

saiaAriEma said...

intan :: huhui..kahwin bkn penyelasaian dia kot.lg tmbh mslh pa.haha.study3... :p

de'din :: ceit!ag saja nak bagi aku jeles ka apa weyh?awat hang tak pi ja dah depa offer semua.baru nama engineer. :p
haha.hang boleh jadi ajk la bro gutu.

kirana :: hihi. tak ckup an3??grrr..sabor2..sian kat suha. hmm..
hehe.suka?maceh2.. 0_o
cek lagi suka tau... :p

KUREKURE COMEL said...

duk hostel gak terbaek...hehehe

gigiAriEma said...

kurekure comel : huhu,betoi3..tpi susah skit la nak dpt..ngeee :)

checkcheck rockrock said...

hait . sebut nama aku manyak nih . awat neh . elaun mang ta ckup ma . qini dapat sok habes . haha . lawak gila . xdan nak guna kot . hahahaha

gigiAriEma said...

aha..saja la nak sebut banyak2 bagi batuk sikit.kikiki.
butui2.memang x cukup.huhu

YanaMIB said...

slmt menyelesaikan masalah...=)

gigiAriEma said...

yanaMIB : hee..time kaseh.yea selamat2.. :)

De'din said...

memang tgh otw nak jadi engineer bila pndah site nanti
tpi rendah sikit lah
asistant ja
haha

elaun rm 300 !
minyak pon boleh claim beb !
haha
jgn jelez

dok ostel layan sikit
x boros sgt

anis taichou said...

amboi2 gigi...kalau en.jaafar tau gigi tgh duk kata dye,memang mampuih la gigi..
wajib dye akan gigit gigi gigi tuh...
mata gtaw en.jaafar bru tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...