Jan 14, 2011

Everytime we touch

halo3..
ntah aku pon tatawu la apa pasai tetiba nak angguk kepala layan lagu nih.
nak jadi cerita nye aku blogwalking kat blog nina ni.
backup song dia punya blog best kot.!hehe..suke oi..
tapi aku suke dengar yang versi rancak punya.
kat nina punya versi slow pun best jugak.kalau tidak aku tak terpiki lar nak dengar balik lagu ni walaupun lagu ni macam dah lama kot.yeke nina??hehe.
jom layan lagu ni jap.amek masa korang jap je..
tak lame pon.. :p
kalau nak aku cite tentang lagu ni tak payah kot.sebab sini siap lirik.
sangat bermakna gigi sekalian. O_0



gigit jap :: sayangggggg kamo. O_0

10 comments:

nina said...

actually xtau la lgu versi slow ny ame ke bru.
amek je sbb lyan~
tpy yg vdeo ny cm msic tekno je.
at nina pnye blog agy bez.

huhu.
thanx tag.
=D

saiaAriEma said...

yee bes2..sgt bemakne.yeke??haha..ntah.

De'din said...

thanks x tag !
haha

saiaAriEma said...

din :: ag jadi la.time aku tag ag,ag tak mau ckp makaseh pon.haha

De'din said...

tag benda ntah apa2 !
mna layan
haha

saiaAriEma said...

amboyhh..xpa cek.

Edoras said...

Singgah kejap nak tengok blog ini...
Terima kasih kerana "Follow"...

saiaAriEma said...

sama2. :)

ayulunera said...

first time denga...jatuh cinta la..(out of date nye i....waaa)

saiaAriEma said...

tak pe darl. wlopon dah oout of date tp still besh kot.an2?hehe
luv2 jugak! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...