Jan 11, 2011

contest jelingan manja

midai2!!!
hehe..baru balik siam ke?
tak larh.baru balik langkawi la.hehe.
on jia terus nampak contest ni.wahhhh,,,suke lak tengok ramai manusia2 join.hehe.
gigiaku pon ape lagi.tros larh menbelek2 album picture.heee.

ada-ada.!! :)
ape mende yang ade 2?jap lagi korang tawu la.hee.
.
.
.
.
.
.

ok!balik pada contest tu yea dear sekalian.


setiap contest mestila ade syarat-syarat dia kan.nak tawu ape mende?
jengjengjeng ==>>>

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee

haa..nampak dengan seterang-terangnya dah kan?
kalau korang nak mengimarahkan lagi contest nih klik contest jelingan manja je.
jom-jom!
mari-mari!
lai-lai!
kita ramai2 join ini contest yurh sekalian.
hadiahnya sangatlah menarik tertarik lagi boombiim..!winkwinkwink~~~ :)

dengan itu aku mempertaruhkan gambor ini yang aku jumpak kat dalam album aku tadi.
  

gud lux tuk diri aku seniri. :)

aku tag kan untuk ::


7 comments:

De'din said...

jelingan manja ka ni ?
macam jeling x puas hati ngan madu ja
haha

ayulunera said...

auwh...manjanya......seksi yaw..

saiaAriEma said...

de'din :: haaa...lelok kit..madu2 pa lak nih..xmaw3...haha

ayulunera :: hehe..tenkiu darl..auuww.. :)

BilaGadisBercerita said...

fuyoo.. tq mengetag caye! hheee........ jelingan menakutkan la cm 2.. hehe..jk

saiaAriEma said...

haha.menakotkan ala2 manja gitu.kihkihkih.sbb x reti wat manja.wekk

Bulan said...

thanks join dear ;)
terjah!

saiaAriEma said...

ur most welcome darl.. O_0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...