Dec 28, 2010

tips blog terbaik

hHa!!!!!




terkejut tak?tekejut tak??
tak xpe..buleh hidup lagi..hehe
tadi aku saje la tengok blog yang aku tgh fllw..
aku ter tarik dgn blog woot woot..


sape woot woot??ok dia nih laki taw..tp blog dya mang superb lah wa ckp lu!haha..
bukak je blog dya mang tak penah ade citer yang buang mase[cam belog aku nih] :p
tp yang paling best nya beliu memang byk la cerita tentang islamic..
sgt2 x bosan klw bace..aku rase kalau org non-muslim baca pon tertarik gak taw!hehe.. 
ok anda2 nak tgk x woot woot??dan banyak yang menyokong gadis bertudung..suke2!! :)




tarrraaa ini link coba2 la klik tengok ==>>> WOOT WOOT
senanya mang nak try cube tips yg woot woot nih bg..




tp.............
grrr...malasnya..mud tetibe hilang.
nanti2 larh aku try wat yang terbaik..hehe 
xtadamudtadamudtadamud~~





ckp jap :: biler lar nak jadi blogger hebat cam blogger2 yang aku fllw tuh?? ehehe

7 comments:

KiRaNA said...

HAHAA...
KIRA ANG OK CKIT DARI AKU LA DAK KCIK :-)
AKU TAK NAK JD BLOGGER YNG HEBAT..TP WA DOAKAN LU JDI APA YANG LU IMPIKAN..HAHHAA.
AKU PON DA FOLOW WOOT LU...
BG LA CADANGAN NAK USHA SPE G LU..HAHA

saiaAriEma said...

yeala2..hehe..dpt pitis kot..tuh yg best..hehe
lu tgk je kat bloggigisukemakan tuh..
ha kat situh suma terbaik punya..

BilaGadisBercerita said...

bti kami tolong ajaq kan nah. hehe

De'din said...

wow !
blog terbaik ?
rjin2 lah blogwalking !

saiaAriEma said...

haha..tgh dok bg rajin2 la nih.. werkk

woot-woot said...

sape woot woot tu..ehehe

thanks ! :)

x de la best pon,biase je blog i.hee

saiaAriEma said...

ur most welcome bro.! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...