Dec 6, 2010

pabila aku dipraktikalkan~~haha

ehem2...dah lama x update blog gigiaku nih..huu
29.11 rituh strt lah aku praktikal a.k.a L.I..
mula2 g mang awal la gk kui 8.30 aku ngn suha dah smpai dpn pintu TAKDIR PERMAI SDN.BHD!!!hahaha


nihlatempatakuL.I huhuh


staff yg laen pn xde lg aw..huuhuhu..tggu punya tggu dtg la satu keta T.HiluX nih..park btoy2 tepi moto kami..
tengok2 kuar sorang laki nih.


haha..sory bangchaq ter curi kat ur FB..werkkkkkk


kuar2 trus tanya:::: dik2 ospital kat ne??
aku ngn suha nih punyia la smngt gitawu abg tuh..
yelarr takot dia sesat lak..mang baik punyarrr lah plan kami bg tuh..
then dah abes bg plan dia ckap :: ok2 makaseh::
abg tuh g bkk pintu cmpony TPSB..????haiya~~~~
abg tuh mang kaw2 arh pekena kami!!siap gelak2 lagi tuh kat kami pas bukak pintu..
dia dtg kat kami pastu cakap ala xtawu g tu...~~wahhhhh...caye larh.!!!kamo mang pandai blakon an bang chaq!!hahhhaah
dier ckp ceni ==>> ok2 satg aku p nah..hahahaha..(gelak org jhat ka cam tuh)




pegi la cepat2 kit.aiyoyo~~~huhu~~~
hampes punya bangchaq!!
bile dah sorang staff wat camtuh..
pe dlm otak kami tentang staff yang laen2??haha..
mesti best punya larh!!!!!
dah 7 ari kami kat situ..mang xbleh blah la......keja xnape nak byk sgt lagi sbb projek2 yang dekat2 dah banyak dah nak abes..yang jauh2[langkawi je pon..haha] bos xbrani lagi nak antar kami sbb kami an gurl2~~hehe
kemarin sbb muhung lagi kat staf..ayooo...!!!
xtahan la mcm nak pecah prot aku ngn suha nih asyik gelak jia..bukan wat keja pon..


[t pe la aku nak tulis dlm report L.I aku?:: tulis harini aku gelak besama2 staf TPSB..ce gitu??hehehehe]


xke mampos fail L.I aku..hohhoho..
xpe2..aku dah tanya diorang cane nak wat report L.i t..agagagaga
dan lg weyh ajar kami tipu kat report t..
tp mang smpoi ar cara2 diorang tuh!!
tengs bangchik . . !
dah!!puas dah kot bebel2 kat sini..t gigiaku update laen yurh.. :)
mmuuuaahahahah!!!




p/s :: currently at tesco extra s.p..kesejukan kot~~huhuhu

6 comments:

KiRaNA said...

WAKAAKAA...
ADA 2 ORANG BUDAK PRAKTIKAL KNA NGN ABG CHAQ..HAHA

SILAP AKU TAKTANYA JALAN P IPD PLAK HARI TUU..HAHA

saiaAriEma said...

hahaha..wajax......
t ag tanya la len..kami bg taw hat ipd baling punya..haha..ajax pla ag kit..haha :P

KiRaNA said...

WACHAAA...HAHA..APAPON TPSB MMG BEST N HAPPENING..TAMBAH BILA ADA 3 BUDAK PRAKTIKAL MASOK...HAHA

saiaAriEma said...

ha..xdak dak 3 org tuh mang dpa sunyi la..hahahaah

KiRaNA said...

ha tau tak pa...
best pon pas budak praktikal masok an..hehe

saiaAriEma said...

hahaha..pasan2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...