Dec 22, 2010

InnEr bwh dagu.. :)

assalamualaikum...

hari nih aku g site bkn wat pe pon..stay dlm cabin tuh tgk movie2 jia ngn suha..
kak huda ??? tiDO..hahaha
best jgk la lyn movie nih wweyh!hikhikhik..
mula skali aku tgk citer nih..
mang best ar an action kame dya tuh..
sape2 yg dah tonton tuh tawu la an cane nkmat nye tgk cite aksi nih..mang my peberet movie larh! :)

suke tgk wife john connour!! :)






oke!pas2 jew kami balik solat trus on movie nih lak..haha..misi mereka brjaya!!mang best gila same like mkn nasi kerabu oih..sodap2..hiii..
yang nih aku nengok sorang2 aku je..yg dua lagi suda smpai ke london~~hehehe zZzZ
klw tidak aku mang akn join da club to london..hahaha
dsebabkan aksi2 mrka yg mmbuat kn aku trlalu tksub nak tgk2 lg..hee[tetiba ayt skema]ok ape.. :p


 
yang nih lak.......
ase2 cane ?sape yg dh tgk tawu la cane..
movie mlyu an..asa2 klw g tgk kat wyg mang ugi..last2 tunjuk gk kat tb..wat syg duet jew an..
tuh la aku lebeyh suka tgk movie laen dari mlyu.
kdg2 jew aku akn g tgk movie mlyu nih,,tgk gk lae kat tb nanti..hihi
cite nih mcm nak ngajar dak2 remaja lg ke citu de ar..hurm... xmow3..xelok..


opppsssssssssss.....
senanye nak citer sal inner bwh dagu jew..
pas abeh keje jew aku excted giler nak balik umh bkn ape..
sbb nak tgk inner bwh dgu nih..huhu..[baru beli jew kat aisyahscarf]
sanat2 selisa..bila pkai mang x nmpak muka kite tuh bulat dah..xnmpak dh pp yg tembemm tuh..hehe :p
satu g kat sini belle dela rosa nih mang de juga jual inner jnis nih..tp masa aku nak beli kat dya dah soldout..
byk lagi yg dya jual..
nak tgk x cane inner nye?
bkk la link tuh yea..hehe..
dah2..nak tito..mmuuaahahaha!!! o_0



p/s :: cuba la tgk bg sape2 yang mang tgh cari inner cmtuh yea.. :)




8 comments:

KiRaNA said...

HAHAHAA.....
TP HARI KHAMIS WAK TERTIDO BILA TGOK MOVIE NGN SUHA...HAHAHA..
MIEQA2...LAWAK2..

saiaAriEma said...

wachaaa!!!!
haha..wa bg lu mkn ubt tido lu snyap la!!hahahaha :P

KiRaNA said...

WAKAKA...LU LENA WALAUPUN LU KATA TGOK MOVIE TAK NGNTOK..LU KNA UBAT TIDO WA...HAHA

saiaAriEma said...

tuh ari pa...yg pasti nya wa x tido thp cipan mcm kwn wa tuh..eh3..

KiRaNA said...

hahaha..kawan lu tu..letih laa..cian dia dehh...

saiaAriEma said...

senyap ajo aeh dyo..aku pon tabrani nak ckp..hee (:
peace~~

KiRaNA said...

wakaka...wa cian sama dya bila dya snyap..
huhuhu/...kna pnyakit lu kot??
hahahahah

saiaAriEma said...

pyakit apo lak aih.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...